søndag 5. juli 2009

Hvem vil ha??/ Giveaway!!
Hvem vil ha, sølv og spa, den som roper først hurra!! Sang vi når det var noe som skulle deles ut da jeg var barn!! Idag har jeg sydd 3 sminkepunger som jeg tenker å gi bort. Eller en lodd-trekning hvis det er fler en 3 som melder seg!? To av pungene er sydd i voksduk, med plast-vindu. Den tredje er en vanlig, men ganske søt sminkepung.Telleren har passert 5000 treff på bloggen min!? Det er en slags milepæl. Noen ganger lurer jeg på hvorfor jeg egentlig driver med denne bloggingen. Det tar ganske mye tid, det vet de som blogger selv. Er det en konkuranse i flest innlegg, mest treff?? Eller en måte å få venner på?? Fortelle om familien på,vise frem heimen, utveksle håndarbeids tips, oppskrifter, problemer i hverdagen!? Meninger om dette der ute??? Jeg trenger tips om mer spennende måter å sette sammen bilder på. Men som jeg kan laste opp på blogspot. Bruker dere Photo -shop, Picasa, eller andre programmer? Jeg er ikke noe data-geni så jeg trenger litt hjelp, hvis noen kunne tenke seg å dele..... Igår fikk jeg endelig tatt meg en tur til Katrines Quiltestue. Det var vatt, jeg skulle ha, men endte opp med noen biter..... Det brun-rutete under, var et lekkert japansk som endte som duk. Hun har stadig masse fint!!


Storesøster har sydd dette teppet som katten måtte prøve. Vi har gjort det klart for quilting. Hun må nok quilte for hånd, det er altfor stort til at hun kan klare det på maskin. 2x2,40m. Hun kjøpte mønster og en pakke hos Katrine i vår, hun har gjort en kjempefin jobb til å være ganske nybegynner..... Så hvis det er noen der ute som trenger ny sminkepung til sommerferien, legg inn et lite pip, eller noen tanker eller tips, så blir det trekning i slutten av uka!!!!

11 kommentarer:

Heidi sa...

Gratulerer med en liten milepel i blogglivet! Og jeg melder meg selvsagt - jeg er med på konkurransen!

Bloggen din liker jeg kjempegodt, med blandingen du har. Så igrunnen har jeg ikke noe tips...

Ang bilder har jeg lastet ned et bilderedigeringsprogram etter tips fra Lenemora's verden. Mest fordi jeg da får plass til flere bilder i bloggen på en kjekk måte.

Veldig enkel i bruk: http://www.photoscape.org/ps/main/download.php

Anonym sa...

Hei igjen.Gratulerer med de 5000.Jeg har nå kunne tenkt meg og ha vert med på konkuransen jeg selv om att jeg syr en del selv.Du er så flink.Men jeg er så ny innen blogg,så jeg har ikke noe tips.Bodil

Ati. Norway. sa...

Hei, så flott at du har fatt 5000 på visit. Tipps har jeg ikke til deg men jeg tror vi har en blog fordi vi vil vise andre med samme hobbyen hva vi gjør. Det er altid artig å fa kontakt med folk som også syr eller strikker.

Lappestua sa...

Hurra, hurra, vil ha! Gratulerer med de 5000!

Yoga-lady sa...

Meg også vil ha - sånn der plastikk!!! Tips har du fått, men det er sikkert mye annet der ute i "cyber-space"...klem

Anonym sa...

...og jeg vil ha! De er superfine og jeg har jo til og med sett en "live". Så kult med blogg og så flink du er!

Bestemor Drillo sa...

Hei! Du lager jammen mye fint.
Når det gjelder blogging så er jeg helt fersk i gamet, men jeg synes det er så moro å se så mange kreative mennesker som det er der ute. Jeg får mye inspirasjon fra alt som blir lagt ut av håndarbeid ,natur og litt om livets viderverdigheter. Klem!

Linda sa...

Jeg tar GJERNE en sminkepung;) De er kjempefine alle tre!! De med plastvindu, er det sånne du fortalte du sydde til alle på jobb? Ser veldig smart ut!
Gratulerer med 5000!! Jammen ikke verst. Har ikke så mange tips å komme med, ferskis sjøl.. Har et mål om å prøve meg på bilderedigering, men vi får se, vi får se..

Anna W kom ihus rimelig kjapt her ja.. Men vi har ikke fulgt henne slavisk. Var f.eks. uaktuelt med eget rom da han var 7 mnd! Det som har fungert best for oss er sovecoach.dk, finfine greier uten gråt og tenners gnidsel. I løpet av to septemberdager i 2008 gikk han fra å måtte sovne inntil meg (brukte en drøy time) og ligge i min seng, til å legge seg helt alene i egen seng på eget rom. OG sovne selv! Så den er på plass. Hvis han nå bare slutter å våkne på natta.. Er det jeg satser på, at det kommer litt av seg selv. Inatt sov han til 0300, var veldig fornøyd med ham da, men så holdt han det gående til 0400, litt mindre fornøyd mamma da ja.. Men en runde er likevel bedre enn de sju vi hadde for et halvt år siden, hurra!! :)

Linda sa...

Steike for et langt innlegg jeg skrev..

Julie sa...

Jeg vil også ha!

Mamma Mia sa...

Hurra! jag vill också ha. Vill gärna vara med i lotteriet av dina fina saker!