torsdag 30. juli 2009

The Quilter`s Angel-eller Quilterens Engel om du vil....

Jeg har blitt ferdig med "kit" engelen...... Den ble faktisk ganske søt. Hun skal få henge på sy-rommet hjemme. -Her i denne hytta, hvor jeg befinner meg på ferie, har vi lang tradisjon på håndarbeid. Dette stedet har sett mange rare sytøy, heklerier og mystiske strikketøy. Det er fordi vi inntil nylig manglet?? alle de bekvemligheter som vi er vant til å omgi oss med. Den gangen ble lange regnværs-dager fylt med forskjellige former for håndarbeid, og det la samtidig grunnlaget for den gleden jeg har av å lage ting nå som voksen. Nå har vi fått tv, en dvd-spiller har sneket seg inn, og det er med på å gjøre regnfulle dager litt kortere. Men det ganske gikk kort tid før mine søte små, ønsket seg noe å holde på med, Lillesøster hadde lyst til å strikke seg en genser, hun er inne i en maritim bølge denne sommeren. Genseren hennes ble strikket i Daletta på tilbud......Mesteparten er strikket av henne, med noe hjelp av meg. Mellomsøster er god på hekling, og satte igang med garn og heklenål og er snart ferdig med et lite teppe til den nye hybelden på Gjøvik...... Mor har sydd ferdig engelen sin, og har nå skiftet til sparkel og maling. Akkurat nå er det storm på gang, alt løst er sikret og noen av oss er litt spent på hvordan denne natten vil bli!? Er veldig glad for at jeg ikke er i en båt eller i et telt akkurat nå......

5 kommentarer:

Heidi sa...

Quilteengelen din ble kjempesøt! Så koselig at dere sitter flere sammen med forskjellig håndarbeide! Nydelige ting jentene dine lager :)
Håper alt går bra i stormen hos dere. Jeg er sjeleglad for at vi rakk å ta ned teltet i tide, mens det fortsatt var helt og tørt.

Steppstiche sa...

It's really cute. Also the sweater. Looks great !

Lappestua sa...

Å, så koselig dere har det på hytta. Fremskritt er både og, strøm og tv har jeg også på hytta, men et håndarbeide MÅ jeg ha med :) Flott engel!

Michelle sa...

I really love the angel! I think I will make one for my sewing room, too!

Hanne sa...

For en koselig blogg du har!
Den stripete genseren er kjempefin. Brukte hun mønster?
Pludrehanneklem