søndag 26. juli 2009

"Kit" fella

Jeg ser på meg selv som en ganske selvstendig quilter. Med det mener jeg, at når jeg syr pleier jeg å klare å sette mitt personlige preg på arbeidene mine. Jeg lar meg absolutt inspirere av andre, jeg leser quilte bøker og blader, og jeg leser ikke minst masse blogger. Jeg kan godt se en quilt, og så ville lage maken, men alltid ender jeg opp med min egen vri. Det anser jeg som bra . Jeg har møtt nok damer på kurs som nesten får sammenbrudd hvis de ikke får akkurat det stoffet som læreren har..... Men noen ganger går jeg i "kit" fella. Dette arbeidet er et typisk eksempel. Jeg finner noe fint på nettet, og vips er det på vei hjem til postkassen min. Noen som kjenner seg igjen?? Jeg burde nøye meg med å kjøpe et mønster og så finne stoffene selv...... Og ikke la andre velge stoffer som jeg ikke vil bruke. Dette er The Quilters Angel!! Eller skal bli-kanskje??. Tenkte at det kunne bli et fint ferie arbeid. Men jeg er ikke sikker.
Jeg mangler litt arbeidsredskap, frysepapir bl.a. Det var heller ikke nok stoff!? men akkurat det fikser jeg. Det finnes quiltebutikker i distrikte
Disse søte, ikke så små lengre spiser brødrestene våre.....

9 kommentarer:

Bestemor Drillo sa...

Jeg kjenner meg igjen ! Jeg er ingen dreven quilter, så det ender bestandig opp med egne ideer på godt og vondt. Gleder meg til å se prosjektet ditt ferdig. Ha en fortsatt fin kveld!

Anonym sa...

Hallo.Du er så flink.Jeg kan ikke quilte,sy bare mellom rutene.Og vatere med det samme.Har aldrig godt på noe kurs.Har en del sjabloner liggende,men vet ikke vordan de skal brukes.Ha en riktig fin Sommer vidre og kos deg på hytta.Bodil

Merete sa...

Kjempekoselig prosjekt du har begynt på nå, spennede å se det ferdig!

Heidi sa...

Dette ser ut som et koselig arbeide! Enkelte ganger må man la seg friste til å kjøpe ferdige pakker.
Det ligger en award og venter på deg i bloggen min. Synes den passet så fint til deg, nettopp fordi du er så kreativ :)

Linda sa...

Jeg er litt overrasket over at det ikke var nok stoff engang, hallo?! For noen folk.. Men fint mønster var det, tenker den blir koselig å pynte med, kit eller ikke:)

Har vært på Vegatur idag, Bremstein nærmere bestemt. Første turdagen der ute med regn! Fantastisk uansett, aldri vært der før.

Ha en fin dag!!

Anonym sa...

søstera di nyter de rosa blomstene!!!! er det lillesand frø?fortsatt god sommer

Sølvi's blog sa...

Frysepapir får du tak i en plass de selger kjøtt eller fisk. Eller så kan du bruke slikt papir som de pakker inn kopipapir i, det er gjerne vokset på baksiden det også.

Quiltefia sa...

Nei, det er en hage som jeg stadig går forbi. Venter bare på at frøene blir litt modne, så skal jeg stjele noen. Men det var vel sånn vi trodde Lillesand frøene skulle bli?? Mine ble revebjeller!!?

Quiltefia sa...

Takk for tipset Sølvi. Jeg visste det med papir fra slaktern, men ikke kopi-papir innpakningen. Jeg fikk tak i Flisofix, så jeg bruker det denne gangen. Men keg liker best å ha pairet på retta når jeg applikerer.....