torsdag 9. juli 2009

Og vinneren er.....

Da har jeg gjort min første "giveaway"!! Det var like før det ble en til hver av dem som la inn en kommentar!? Det er 5 sminke- punger som skal sendes... Morsomt!! Så hvis de som finner navnet sitt, kan sende en mail med navn og adresse til quiltefia@gmail.com så kommer det brev..... Takk for deltagelsen!! For de som har lyst til å lage denne sminkepungen selv har jeg laget min første "tutiorial" eller oppskrift.

1. Du trenger 1 glidlås ca.9 " eller ca. 22 cm. I bit voksduk 11x11 " eller 28x28 cm. En bit veskeplast 11x4" eller 28x10cm. 2 remser stoff a 1,5"x11" og to 2x1,5"
(Det får du kjøpt i Katrines Quiltestue)
2. Sy de små stoffbitene på i hver ende av glidlåsen. Brett de lange stoffbitene dobbet og sy dem på hver side av glidlåsen. Jeg brukte zig-zag. Jeg hadde brettet soffet feil,måtte sprette opp!!
3. Så syr jeg glidlåsen på plasten og voksduken.

4. Så bretter jeg med retten inn, og husker på å åpne! glidlåsen. Viktig!! Så syr jeg rundt hele. Jeg bruker malingstape under sy-foten fordi plastikken er ikke så lett å sy på. Klipper ned overskuddet og vrenger!! Ferdig!!Her er det ferdige resultatet!! Det er jeg som har designet denne sminkepungen, men det er
hyggelig om du vil lage den til eget bruk.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hei.Gratulerer så mye til vinnerne.Takk for tipset.Sån må jeg prøve og sy sener en gang.Skodda og regnet er komme på Møre.Ha en riktig fin Feriehelg.Bodil

Ida sa...

Dette er morro:) jeg gleder meg til å prøve! kanskje dere har lyst til å komme på kaffe på søndag?

Heidi sa...

Har jeg vært så heldig å vinne? Tusen takk! Og tusen takk også for oppskriften med bildeforklaring. Den modellen er kjempefin :)

LAPPEQURI sa...

Kjempe stilig:-)
Ha en fin og kreativ sommer

MayBritt sa...

Så fin !! Takk for at du deler oppskrift :)

Tovepia sa...

Hei, fant deg hos en annen blogger;) takk for at du deler oppskriften med oss som ikke er så kjent med symaskina;)