onsdag 14. oktober 2009

Bom strikk!!


- Det gikk plutselig opp for meg idag, at jeg snart skal ut å reise.... Jeg skal dra ganske langt,og jeg er så heldig at jeg skal besøke venner. Det er en litt annen måte å reise på enn når man drar til et sted på egenhånd. Da bor man på hotell eller i en leilighet, og må ordne alt selv. Jeg er så heldig at nå skal jeg bo i et hjem, og de jeg skal til er godt kjent og har bodd der en lang periode. Så jeg må bare klare å komme meg på rett fly!! Jeg var en tur i byen, og var innom i en bokhandel. Der fant jeg en velfylt hylle med reisehåndbøker. Det slo meg at kanskje jeg burde lese meg litt opp på reisemålet, slik at jeg har en viss peiling på hva jeg kan vente meg. Noe vet jeg jo, men egentlig altfor lite. Jeg fikk kjøpt både en reisehåndbok og en roman, så nå har jeg forberedt lesestoffet!! Garn, og mønster på strikketøy har jeg allerede klart!!
Dette garnet kjøpte jeg for en stund siden. Det er et tynt fint ullgarn, og jeg har en bok med mønster. Tanken var at jeg skulle strikke puls-vanter og jeg satte igang. Til og med begge parallellt!?

Jeg fulgte oppskriften, men de ble altfor store!?Jeg prøvde å overbevise min bedre halvdel om at han ønsket seg pulsvanter, men det var ikke så interesant....

Da var det bare en ting å gjøre! Rekke opp alt og så må jeg begynne på nytt. Ikke morsomt.... Jeg har ryddet opp på syrommet, selvom det ikke ser slik ut, og sannelig har ikke katten funnet tilbake plassen sin.....

6 kommentarer:

bodil sa...

Hei.Hvor i verden skal du henn.Er ikke så flink i Geografi...Har hørt om karumpur eller hva det nå het høres veldig langt ut....Så mye fint garn.Fårstår litt din bedre halvdel regner med att ikke jeg heller har fått min bedre halvdel i å godt med pulsvarmere...Skal bli kjekt å få referat når du kommer tilbake fra tur.Håper du tar mange bilder.Ha en riktig go tur hvis du ikke legger inn innlegg før du drar.Klem fra Bodil

Fin i Formen - Margrethe sa...

Hei og takk for en detaljert forklaring på hva flygende gjess er! Det hørtes litt komplisert ut å sy gjessene, så jeg tror ikke jeg prøver meg med det første ;)
Så spennende at du skal til Kualalumpur! Malaysia er jo et eksotisk land å skulle reise til!
En riktig god tur!!

Randi's Tanker sa...

Spennende reisemål! Gleder meg til du skal fortelle om dine opplevelser derfra. For det skal du vel? Her på bloggen, mener jeg. Ønsker deg en god tur med mange gode opplevelser!

Tenker bestandig på Øystein Sunde når jeg hører om Kuala Lumpur:
"For der var det biff á la Lindstrøm
og ku á la Lumpur, hjertemassasje og årsgammal tiur..."

Marit sa...

God tur!!! Det høres veldig spennende ut!
; )

Turid sa...

Ønsker deg en riktig god tur. Det høres veldig hyggelig ut å reise så langt og til noen som en kjenner og er kjent i området.

Kjenner meg godt igjen at resultatet ikke blir som oppskriften. Jeg vet jeg strikker litt løst, og har ofte problemer med å få målene til å stemme med oppskriften. Kanskje derfor jeg er så glad i å hekle akkurat nå. Ønsker deg en riktig fin og solfyllt dag :-)

Bestemor Drillo sa...

Riktig god tur;) Venter spent på reisebrev??? Pulsvanter er nok ikke noe for de barske, men som min mor sa bestandig: "Når man strikker og rekker opp, syr og spretter opp, da har man arbeid bestandig;)) Klem!