tirsdag 27. oktober 2009

Strand liv.....

Etter noen dager i Kuala Lumpur, befinner jeg meg naa, paa Lankawi. Det er en oy som ligger nord i Malaysia, ikke veldig langt fraThailand. Jeg har aldri vaert paa et saa fint sted. Hotellet heter Casa Del Mar, og er et lite 5 stjerners hotell med bare 34 rom. Det betyr, utrolig god service, god mat og veldig!! rolig.

Ja, da jeg har sy sakene mine med. Jeg kan jo ikke bare ligge stille uten aa gjore noen ting.......


Vaert er litt skiftende, det har noe med sesongen aa gjore. Omgivelsene er utrolig vakre. Dette er et snev av et luxus liv, det ville sikkert bli litt kjedelig i lengden, men for noen dager er det en utrolig deilig opplevelse......4 kommentarer:

Anonym sa...

Hallo.Dær kunne jeg tenkt meg å ha vært med heklingen min.Satt på basengkanten å heklet når jeg var på Kreta en gang.Noen tittet på meg men det brydde jeg meg ikke om....Virkelig nydelig plass du er.Bare kos deg å nyte luksusen deg vell fortjent.Før du må dra tilbake til Oslo og jobb.Ha en riktig fin dag videre å kos deg masse.Klem fra Bodil....

Turid sa...

Dette ser jo ut til å være et drømmested. Nydelig. Godt å høre at du har det fint. Det ser jo riktig trivelig ut å slappe av, sy og kose seg. Ihvertfall for en liten periode :-). Her på østlandet har det våte høstværet kommet, selv om sola akkurat nå titter litt fram. Men klokka er stilt en time tilbake, og kveldene er blitt veldig mørke. Masse hilsen Turid

Randi's Tanker sa...

Nei, se der er du igjen! Og på et nydelig sted. Googlet meg til Casa del Mar og fikk se mer av hotellet. Fantastisk!!! Tror ikke jeg ville få problem med å venne meg til denne luksusen. Men som du sier; kanskje ikke for lang tid i gangen. Da blir det litt kjedelig!

Nyt dagene du har der, med eller uten håndarbeid.

Takk for at du deler!

Bestemor Drillo sa...

Flott at du koser deg! Ha en fortsatt fin tur!