tirsdag 6. oktober 2009

Dett var dett!!

-Ja da kan jeg si takk for denne sommeren til denne Flittig Lise`n som har stått så fint på nordsiden av huset. Hun har stått ved trappa og blomstret og blomstret..... Men nå er det altså slutt.


Jeg er som før fortalt, igang med å sy igjen!! Denne litt for store utgaven, ble som jeg trodde, en første utgave ..... Jeg liker den, men bestemte meg for å bruke flere stoffer. Og også lage den mindre. Det var ikke så lurt å sy så sent på kvelden, det ble ikke akkurat pent!!


Og fordi jeg våknet tidlig idag, og ikke skal på jobb før senere, har jeg nå sydd denne utgaven. Den måler 18 inch, og det er en riktigere størrelse!!
Jeg strever med å skjære riktige str på bitene. Kvadrater går greit(heldigvis) men når jeg skal ha trekanter sliter jeg. Men heldigvis går det ann å justere underveis, og teknisk sett ble den bedre. Nå skulle jeg ønske at jeg var veldig god til å maskin quilte, men det må bli håndquilting igjen. Da blir det ganske tradisjonelt, men mykt. Det er så mange utrolig flinke quiltere der ute og sjekk ut denne siden her!! Mrs.Moen. Dette likte jeg godt!! Heldige er de som bor i Stavanger området og kan gå på workshop hos denne damen!!!I helgen som var, "pakket" vi ned hytta for vinteren. Det er alltid vemodig. Vimpelen som har hengt oppe siden påske må ned, båter opp på land og klargjøring til en lang pause. Nå er det bare musene som rår- får vi håpe.
2 kommentarer:

Bestemor Drillo sa...

Det er ikke bare du som sliter med trekantformen, men dette så da bra ut!! Flittige Lise takker nok for seg, men du verden hvor disse blomstene gleder med sin generøse blomstring;) Ha en fin dag!

Lee sa...

my flowers are looking the same these days. we had a sprinkle of snow on sunday, to day it is very windy which is giving me a head ache. I love your maple leaf blocks, triangles are tricky.