fredag 2. oktober 2009

Se nå!!!!

Se nå!! Etter en tur til Biltema!!(alle damers drømmebutikk!? tulla! jeg mener selvfølgelig alle menns drømmebutikk), og med hjelp fra min snille mann, har jeg nå fått 3 hyller, istedenfor den ene som hadde rast ned..... Nå får jeg plass til bøker, bokser og helt sikkert noen flere esker til å ha stoffer i!? Dette er under benken. Feilkjøpt hylle kan skimtes nederst på gulvet. Det var faktisk så fint å få ting på plass at inspirasjonen kom sigende. Og jeg måtte fram med ruteboka og fargeblyantene. Det skjer ikke så ofte. Jeg skal delta i nok en swap, det blir den 4.( Morro!) Tenkte at jeg burde sy noe høstlig? Søkte på nett på autumn leaf, men fant ikke noe jeg ville bruke. Så da fant jeg ut av det selv.
Det ble ikke noe veldig avansert, kunne kanskje brukt flere stoffer pr. blad, men jeg ville se resultat fort.... Jeg kan se på det som et utkast, hvis jeg ikke synes det blir bra nok å sende fra meg.

Hver blokk endte på 8 "så med 4 " kant rundt blir hele greia ganske stor. Mer en duk? enn en liten vegg-quilt. Jeg skal quilte og brodere på den i helgen, så får jeg se hvordan det blir... Det var deilig å sy igjen....

-Det har vært frost inatt. Klokken 8 var det 2,5 minus grader!! Så jeg plukket inn 600g ferdig frosne!! blåbær fra hagen. Raspet den av busken og puttet dem fort i fryseren.... God helg til alle der ute!!


10 kommentarer:

bodil sa...

Hei.Så fint du har fått det på sy rommet.Kos deg masse med syingen frammåver.Så flink du er til å tegne mønster selv.Ser ut til å bli kjempe fin.Skal bli kjekt å se den ferdig.Deilig nyplukket Blåbær i Oktober ja det er det ikke alle som har.Ha en riktig fin helg Kos deg masse med syingen.Nå skal jeg pakke å dra...Klem fra Bodil.

Muskats blog sa...

Ja, se der, det var noe annet enn gårsdagens bilder ;o). Skikkelig koselig arbeidskrok. Blir spennende å se hva du får ut av høstprosjektet ditt. Ha en fin helg!

Randi's Tanker sa...

Så flott det var blitt! Du har jo fått et nytt rom og da kom inspirasjonen ;-)

Her er også surt og kaldt, men blåbær har jeg ikke plukket. Holder meg innendørs.

God helg til deg også!

Bestemor Drillo sa...

Fy så ryddig det har blitt!!! Ja så fint kan det bli bare man løfter seg litt i nakkeskinnet ;)

Ha en fin helg!

Heidi sa...

Så flott du har fått det! Høstløvquilten din blir kjempefin :)

Mrs Moen sa...

Gratulere med "nytt" og ryddig syrom; det ser flott ut.

Høstbladene dine er flotte; kjekt at du har laget ditt eget mønster.

Prøvelappen med ripple mønster er rålekker! Er det et enkelt mønster; lenge siden jeg har heklet noe annet enn sjal...

Merete sa...

Ja, se det var litt av en forandring:o) Ønsker meg større plass jeg og, har 2 bord på soverommet (ganske stort), men det blir så fort andre ting liggende der. Lykke til med ny plass!

Marit sa...

Gratulerer med et skikkelig flott syrom! Kanskje en dag... Flott miniquilt, det er så koselig å pynte med deilige høstfarger. Kos deg med det nyorganiserte syrommet ditt!

Mrs Moen sa...

Hei og takk for hyggelig kommentar på bloggen min!

Ja, jeg skal holde en workshop for Rogaland Quiltelag på jubileumshelgen vår i november. Temaet for workshopen er jul, så jeg tok litt av da jeg først begynte. Siden folk har så ulik smak, ble det 6 applikasjons-design og 5 modeller å velge mellom; alle med samme utgangspunkt og metode. Jeg gleder meg veldig; det er 23 påmeldte så det blir en livlig søndag.

Nå syr jeg lukkekanter for harde livet:-)

Fin i Formen - Margrethe sa...

Hei! Se nå var det fint på arbeidsrommet ditt :) Biltema er jo en alright butikk for oss damer av og til da.
Gøy å se skissene dine også, hvordan du arbeider med å lage mønster. Høstbladene ble fine!

Håper du også har fått laget deg et hjerte :)