tirsdag 29. desember 2009

Dypfryst........

Jeg er sikker på at denne søte lille gulmeisen?, angrer bittert på at den ikke stakk sydover i høst......

Det har vært stille her på bloggen min, jeg har strikket..... Og prøvd å lage papirstjerner. Like før jul, fant jeg på Husfliden, fine ferdigkuttede papirstrimler med en forklart fremgangesmåte. Men nå har vi holdt på hele familien uten å lykkes!! Mystisk. Jeg har søkt på nettet for å finne oppskrifter, men det hjalp lite. Disse stjernene er så søte, og jeg hadde tenkte å etterpynte jultreet litt!!

Det går fint ganske lenge, men den siste snurren, ikke tjans.....


Men jeg har strikket masse, det har vært tid til det. Snøen som falt natt til 2.juledag gjorde at vi ikke fikk forflyttet oss de 20 milene vi hadde planlagt. Det å sitte ferdig pakket i bilen, og ikke komme mer enn 10 m vekk fra huset, for så å stå bom fast!? Snodig opplevelse. Det var faktisk en skikkelig nedtur, men heldigvis opplever vi ikke dette så ofte her på østlandet.


Nå viser gradestokken -15,4!! Det er altfor kaldt, og jeg fatter ikke at noen tenker på å gå eller stå på ski...... Det eneste jeg føler for er å krype opp i en stol og sitte helt stille.....
Men det er vakkert ute, det kan selv ikke jeg nekte for........

9 kommentarer:

Lise in Norway sa...

Skal ta med oppskrift til deg Anne Kari Jeg har laget mange av dem De blir så fine.
Godt Nytt År til deg og dine

Heidi sa...

Ja, nå er det kaldt! Har holdt meg inne i går og i dag. Og blir nok stort sett inne til neste år...
Det er rett og slett best å sitte godt og varmt i en stol med strikketøyet framfor å fryse seg fordervet ute. Men rakk heldigvis en skitur i romjula før det ble for kaldt.
Kos deg videre inne i varmen når du ser ut på kjøttmeisen :)

Bestemor Drillo sa...

Disse har jeg laget mange av for 20-25 år siden, men husker jo ikke nå! Her er det over -20 i kveld så det er godt å ha husvære;)
Klem og lykke til med stjernene, det kommer nok en ide snart;)) Klem"

Turid sa...

Så bra at du vet å kose deg innendørs. Jeg var ute en tur i går og ble enda mer rødmussete i ansiktet, så nå tør jeg ikke gå noen turer før jeg får meg kuldekrem. Her er det over minus 20 nå, kjennes ikke så kaldt ut med en gang. Men det er bare med en gang ...

Ønsker deg noen fine dager videre.
Klem fra meg

bodil sa...

Hei i Oslo i kulden.Enig gått å krype opp i go stolen med strikking når det er så kalt ut.Trist att dere ikke kom dere nedåver i landet men bedre lykke neste gang.Kan ikke hjelpe deg med stjernene men nydelig var dem.Ser ut som du får hjelp.Ønsker deg en riktig god Romjul videre og ett Godt nytt år hvis vi ikke blogges mere dette året.Masse nyttårsklemmer fra Bodil...Blogges neste år..

Anonym sa...

endelig kan jeg noe som du ikke kan!!!!! hold deg inne, vi har 22 minusgrader. tittit

Kari sa...

Snakk med en japaneser - dette er origami og det kan de!!! :-)
Fyttirakkern så kaldt.....er litt glad for å være her jeg er i shortsen min!! Men det hvite er vakkert da, gjør dagene litt lysere og lettere.
Alle har det bra, er alene akkurat i dag, men i morgen kommer A & M tilbake fra Cambodia (en fantastisk tur sier de....). Morten har reist til Bangkok og mor er litt trist......

Randi sa...

Sitter i sofaen under dyna. Strikketøy, kaffekopp, serinakaker og denne nye fantastiske Macen. Så godt å høre at du også måtte gi opp stjernene, at det ikke bare er jeg som fomler, men vi prøver igjen. Det er koselig å lese bloggen din. Lykke til. Godt Nytt År.

Marit sa...

Å sitte inne med et strikketøy høres ut som en god plan. Hold deg varm! Og takk for det gamle (2009)
; )