lørdag 5. desember 2009

Hjemmelagede gaver!!

Idag har jeg vært skikkelig trendy!! Jeg skal i bursdag/innvielse av nytt hus. Jeg leste i Aftenposten idag, at nå er det veldig tidsriktig at gavene er laget selv. Så det var bare å sette igang!! Bursdagsbarnet er en dame i sin beste alder, og da er det på plass med et nytt forkle!! Et altfor lite brukt plagg for de fleste. Men i disse ribbefett tider er det særdeles nyttig....
Den neste gaven er en gave til felles nytte å glede, her måtte jeg handle litt. Lysene. Hadde ikke tid til å støpe selv.... Det er grenser...... Har noen gamle striesekker i kjelleren som jeg ikke kan kvitte meg med. De er ikke så lette å sy i, men heldigvis gikk det fint. (Har sett lignende i en interiør-blogg)

Den siste gaven, skulle ha vært fylt med julerøde epler. Men det har jeg ikke hatt tid til å kjøpe. Får ta det på veien. Selve kurven er laget av en meter med kjøkkenhåndklær, funnet på et loppis. Har egentlig et mønster på denne kurven, men det fant jeg ikke. Tror det gikk bra uten.
Så nå kan jeg gå i selskap med gaver som må brukes!! Og jeg tror mottakerne vil sette pris på det, ihvertfall håper jeg det....... God julestri!?

5 kommentarer:

bodil sa...

Hei.Kjempe fine gaver du har laget.Må nå vell være kjekt å få hjemmelagete gaver synes nå jeg.Regner med att hun blir gla for de fine tingene du har sydd.Kjempe fine.Kos deg masse i bursdag.Og ha en riktig fin førjulshelg.Klem fra Bodil....Har sendt deg e post..

Bestemor Drillo sa...

Så kreativt ! Dette er nok gaver det blir satt pris på;) Ha en fin helg med masse kos!

Marit sa...

Å så lekkert! Amy Butlers siste kolleksjon er utrolig fin, og dette stoffet er et av de flotteste. Det blir ikke "hottere" en dette fine forkleet! Kjekt at hjemmelagede gaver er inn igjen. Likte begge posene dine, den røffe og den klassiske - kjempefine gaver! Takk for inspirasjonen!

Heidi sa...

Kjempestilige gaver du laget og ga bort! Tipper hun ble glad :)

Michelle sa...

That apron is the cutest! I've been wanting to make one myself. Sorry my translate isn't working - did you make it or is it a gift?