søndag 28. februar 2010

Jeg har gjort det!!


Jeg har gjort det!! Jeg har gjort noe som jeg i lang,lang tid, ja faktisk i flere år har vurdert på å gjøre. Men som jeg har avstått fra, fordi barna mine har sagt at jeg er for gammel!! De er ganske frekke!! Eller er det omsorg?? Muligens kjenner de meg så godt at de vet at det ikke er bra for meg...... Kanskje har de rett. Kanskje blir jeg "slukt"?? Min bedre halvdel ble nok litt blek da jeg fortalte hva jeg hadde gjort, han så meg nok forsvinne enda mer ut i syber-space.... Men siden det var curling på tv, og jeg var dypt inne i strikketøyet, ble det ikke mer snakk om det. Hvis det er noen som lurer!? Jeg er på FaceBook!! Det er ikke verre enn det..... Min bloggvenn Bodil, fortalte i en kommentar igår at hun ikke hadde funnet meg på FB, og det var helt riktig da, men leter hun nå!! Hun vil finne meg.....
Jeg ble selvfølgelig sittende en stund "å lete". Og jeg fant mange jeg kjenner. Jeg fant selvfølgelig en del kollegaer. Jeg fant gamle venner som jeg ikke har kontakt med lengre. Men dette mediet senker terskelen veldig, for å kunne gi fra seg et lite "pip" hvis man vil. Jeg kunne ha begynt å hake av for "vil du være venn" over en lav sko....Men jeg vet ikke helt hvordan jeg skal bruke dette ennå!? De som jeg bør se, altså de gamle gode vennene mine, er målet å kunne klemme på dem med jevne mellomrom... Bloggevennene mine er her!! De snakker jeg med i kommentarfeltet eller "bak". Alle de jeg vet hvem er, ja de vet jeg fortsatt hvem er.De er ikke "vennene" mine..... De jeg har lyst til å sende en melding, og kanskje til og med treffes ansikt til ansikt igjen, ja da gjør jeg det.... Jeg har sendt noen meldinger til noen jeg har lyst til å ha kontakt med. Det blir spennede å se. Steget er tatt!!

10 kommentarer:

Merete sa...

Jeg registrerte meg på FB for å kunne se litt hva dette var når jentene mine begynte med det. Og sannelig var det ikke jeg som ble mest hektet:o) Det er artig å få kontakt med gamle venner fra skolen og familie i utlandet som man knapt visste eksisterte. Lykke til!
Merete

Tulip sa...

Hehe, ja vet mange som har vært veldig skeptisk til FB, men som ble positivt overrasket!
Har vært på FB i over to år, og trodde ærlig talt det var en "flopp" som ville gå over av seg selv, men det viser seg at flere og flere blir med,
og særlig godt voksne mennesker setter pris på dette nettsamfunnet!Gøy!

Lykke til som FB'er:)))

Anonym sa...

Hei.Så koselig att du ble med.Men håper ikke att de som du bor sammen med synes du blir for mye innpå dær.Da får du legge skylla på meg.hi hi...Har allerde spurt om du vil bli min venn...Hvis du da vil.Ha en kjempe fin Søndag..Klem fra Bodil...♥♥

Bestemor Drillo sa...

Jeg er også på FaceBook, men har funnet ut at det ikke er det rette for meg!! Synes det er mere moro med blogging, men jammen synes jeg du skal prøve!!
Klem!!

Turid sa...

:-)

Randi's Tanker sa...

Ingen er for gammel for FB. Den eldste jeg har kontakt med er 75 år og han stortrives. Det er en enkel måte å holde kontakt med folk på, for ikke å snakke om alle gamle kjente jeg har fått kontakt med på nytt. Jeg koser meg på FB!

Ha fortsatt en fin søndag.

Anonym sa...

Det er aldri for sent ! Og dette er vel litt av fremtiden når postkontor og postmann forsvinner....... vi får møtes her også. søstera di!

Kari sa...

Facebook øker mest blandt de over 40!!!! Ungdommen "twitrer"......
Hold deg unna alle spill og andre applikasjoner som å sende klemmer, hjerter, blomster, engler, etc. etc.
Veldig fint medie for å "finne" gamle venner og bli med i grupper som du er interessert i. Tipper at det finnes masse "lappe"-grupper og strikke-grupper på FB også!!! Skal se du får enda mer inspirasjon :-)

Heidi sa...

Er også på FB. Registrerte profil da hele familien var syke i høst.
En periode ble det mye "hjertesending". Litt vanskelig når man får, å ikke returnere. På et vis litt fjortis, men fjortisene sender ikke hjerter.
Men alt av spill holder jeg meg langt unna, ser mange er hektet på det.

worf38 sa...

Facebook er veldig bra for hooking opp med gamle venner. Jeg har hatt det i årevis. Jeg liker også å legge inn mine politiske meninger om det. hehe