onsdag 23. juni 2010

Og så var det midtsommer.....-Idag oppdaget jeg at Hurdalsrosen ved postkassa blomstrer!! Det er et godt sommertegn!! Busken under rosen, matcher den utrolig bra!! Ganske tilfeldig. Jeg husker ikke hva busken heter, men jeg plantet den for 3-4 år siden og nå iår har den virkelig kommet til sin rett!!
Idag kom den siste swapen jeg har vært med på. Den kom fra Vanessa som er fra Brasil, men bor i Tyskland. Hun sender med et patchworkblad fra Brasil, en nøkkelring og en hyggelig hilsen!! Tusen takk Vanessa!!
 
Jeg har meldt meg på en ny swap i regi av Quiltingbloggers. Jeg synes det er ganske festlig, så jeg klarer ikke la være å melde meg på..... Jeg har jo en hekle-swap gående også.

Jeg hadde tenkt å skrive mer om Paris turen min, men da jeg  kom hjem endte  jeg opp i senga med en skikkelig forkjølelse. Jeg hadde pakket med meg tøy for en varm sommer, men oppdaget fort at innbyggerne i Paris,  fortsatt gikk med strømpebukser og støvler..... Moralen er skjekk  Yr.no før man skal dra  på ferie....

5 kommentarer:

Turid sa...

Hei, så frodig og pent du har det. Her overlevde ikke rosene den kalde vinteren, så jeg tror jeg gir opp roser nå.

Gratulerer med nytt kamera, spennende det. Jeg har kjøpt meg kameramobil, har ikke prøvd kamerafunksjonen enda, men tenker det blir mitt kamera nr. 2.

Vi snakkes. Ønsker deg en riktig lang og fin sommerkveld.

Vibekes lille grønne sa...

Hurdalsroser er så fine når de blomstrer i all sin prakt! Her har mannen skamklipt vår, som var så fantastisk i fjor. I år har den bare noen få blomster :(

Har gått på den samme smellen i Paris jeg også i en påske. Trodde det skulle være mye mer vårlig enn det var. Men, nå er det jo juni, trodde det var varmt på kontinentet da? God bedring! :)

Randi's Tanker sa...

Nydelige roser. Likte fargen godt.

Takk for hyggelig hilsen på bloggen min. Jeg brukte ikke tiden på bloggbesøk i ferien, men skal "gå" runden nå.

Må også tråle meg litt bakover i tid hos deg, for å se hva du har skrevet om.

Ønsker deg fortsatt en fin dag!

Muffin sa...

Ååå så fine roser!!
Ønsker deg en blomstrende sommer fortsatt!

Anonym sa...

Beautiful work on that quilt - lucky swappie! That bush is pretty too! Enjoy the rest of summer - can't believe how fast it passes!

This is Michelle from While the Cat's Away (for some reason I could only comment as anonymous!)