fredag 11. juni 2010

Snøballquilt.....

-Jeg har endelig klart å få noen timer ved symaskinen!! Jeg var kommet så godt igang med denne sommerlige snøballquilten, men så ble det plutselig bråstopp. Den var morsomt å sy blokkene, og også morsomt å sette dem sammen. Jeg hadde nålet opp alt, så det var bare å sy i vei!! Nå gjenstår det om jeg kan klare å få det til å se ut som baller ved hjelp av quiltingen!? Planen er å quilte den selv på maskin!! Jeg tror faktisk at jeg skal "tråkle" med sprayboks også........ Når jeg nå ser quilten på bilde, ser jeg at det mangler en rød blokk litt lengre ned!! Men det er for sent. Kanten ble gul, jeg hadde noe stoff liggende??
Den superfine ampelen fikk jeg av største-søstern min i bytte for en hårklipp!!
 

 

 
Posted by Picasa

For noen dager siden fant jeg en ide jeg likte godt!! Å merke beholdere med forskjellige ting med god gammeldags DYMO!! Det kan hende at dette er skikkelig gammelt nytt, men det får stå sin prøve!! Så nå skal ingen være i tvil her i huset om hva som befinner seg i de gamle gode norgesglassene....... Ha en fortreffelig helg!!!

9 kommentarer:

Merete sa...

Tråklespay er helt supert!
Ha en fin helg :o)

Sagt Med Hjertet sa...

Kjempestilig, retro og en god idé!

Alt godt fra Eirin

Stubbetufsa sa...

Flott arbeid!
Ja, jeg ser at det hadde gjort seg med noe rødt nede på Quilten også. Kanskje du kunne brodere noe rødt på en lys blokk? eller male med stoffarge?
Klem til deg, og god helg!

Steppstiche sa...

Hey Anne, your Quilt look very fine. I like to sandwich with spray. It works good.
The glases are pretty, and I love the font also. Did I understand right, that your cut your sisters hair? Is there anything you can't do ;o) ?
Also for you a nice WE - Moni

Mona sa...

Så flott teppe da..... Flott idê Stubbetufsa kommer med.....

Anonym sa...

Hei.Teppe kjempe fint.Nydelige sommerfarger.Nydelige blomster.I dag er sola bort hær på Nordvestlandet regn og tung skådde.Sol kom tilbake.Glemte å sende avlegger i går men gjør det på Mandag.Ha en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

Thelma Louise sa...

I fjor høst hadde de brett på brett på traller med nye stemor.:-) kommer vel ann på hvor mange de satt igjen med, om de gjentar det i høst.:-) ha en strålende dag.:-)

Tilonino sa...

Heisann
Så fin quilt du har laget. Blir spennende nå med bestemorswap. Jeg har også meldt meg på :)
tine

Heidi sa...

Nydelig teppe!
Gammeldags Demotape er fint til kortlaging også. Kanskje må jeg skaffe meg en slik sak, hvis det fortsatt er å oppdrive.