søndag 27. juni 2010

Ferie tid..........


Det er ferie tid...... Det kom litt brått på!? Jeg har hele tiden visst når jeg skulle ha ferie, det har stått i boka mi lenge.   Men jeg hadde ikke rukket å komme meg i ferie-modus.
Men nå begynner det å synke inn!! Det å vite at det er 3 uker som ligger foran oss, er superdeilig........
Jeg gleder meg til lange morgener med kaffe i morgensola, Reiseradioen ved siden av, lange frokoster.......... Forhåpentligvis flere timer rett ut på brygga med høy solfaktor


Lage mat og vaske opp på "gamle" måten......Jeg liker faktisk å vaske opp på hytta!!   
Diverse håndarbeids prosjekter er med!! En halvferdig jakke må få armer. Et nytt sjal!! Blått denne gangen. En quilt som skal quiltes og gjøres ferdig........


 Sånn gikk det da jeg maskinquiltet med duk på bordet.......... 
Barna er hjemme å jobber. Ingen ferie på dem ennå!!  Nå håper jeg at disse tilmålte ukene vil bli det jeg ønsker at de skal bli..........God Sommer!!:-)

5 kommentarer:

Merete sa...

Nydelig peon! Har noen av dem i hagen, de er nesten finest akkurat før de springer ut:o) Deilig med ferie og et liv langt fra hverdagen, det gjør oss bare godt å leve litt mer primitivt, som vi også gjør på båten - gleder meg!

Anonym sa...

Hei.Høres veldig koselig ut det du skriver.Ja godt å stå opp en deilig Sommermorgen å bare ta det med ro å ikke stresse.Håper været hær på Nordvestlandet snur snart så vi kan få noen deilige dager før Sommeren er over.Kos deg masse i ferien din å ha en riktig fin Mandag.Klem fra Bodil.

Ati. sa...

Ønsker deg fint vær og varme! Her er det fortsatt for kald.

Muffin sa...

Ønsker deg en fin sommer, kos dere masse :)

Hennes sa...

*fnis* ler av den quiltingen, har vært i de skoene selv, skikkelig IRRITERENDE når du tror at "hey, her går det unna gitt" så er det bare til å finne sprettekniven..jaja..

Gøy at du også er med på Bestemor-bytte. (Høres ut som vi skal bytte bestemor,hi hi..)

Ha en SUPER deilig sommerferie..

Klem Linda.