mandag 27. september 2010

Mandag ble sydag!!

-Endelig har jeg hatt en blank fridag!! Da jeg våknet idag tidlig, var det vel flere ting jeg hadde lyst til å gjøre. På toppen av listen, selvfølgelig- sy....   Jeg begynte såvidt på søndag å sy sammen skjorte-bitene mine.  Målet var å få sammen hele toppen. Så til tross for det fine været, dukket jeg ned i sy-rommet i kjelleren.   Flere ruter måtte lages, så skjortene  måtte fram igjen.  Å skjære er ikke det morsomste jeg vet, men jeg ble faktisk ferdig!!  Det ser muligens litt spraglete ut, men jeg tror det ville blitt ganske kjedelig uten det mørke.  
Jeg tok vekk det stormønstrede blomsterstoffet som jeg i utgangspunktet hadde lyst på. Takk for flere tilbakemeldinger!  Det var ca 50/50 for og imot.  Som et  kompromis har jeg bragt inn et sartere rosestoff. Det var ikke så mye jeg hadde av det stoffet, men det ble akkurat de rutene jeg trengte.  Ellers er det  gamle skjorter og noen rutete stoffer som jeg har kjøpt.

                                  Det er "noen" som spiser fiolene og blomkarsen i hagen vår!?
                                          Flere ganger har dette skjedd i løpet av sommeren.....
    "Noen" har bæsjet på plenen vår også...... Det er noe som går på 4 bein, og kalles "Bambi".........
                                                                          Dette er et digert!! eple!!  Jeg har igjen listet meg inn i en nabos hage med kamera...... Jeg trenger  ikke gå på epleslang, for  vi har plenti med epler selv!!
                     Men  disse tre digre eplene på dette lille treet, ser så snodig ut at jeg måtte ta et bilde.
                 Ha en strålende uke!! det er lenge siden jeg har sett så mange soler på værkartet!!!

11 kommentarer:

Lindas hobbyhjørne sa...

Hei :)
Så fint det ble, er enig med deg med at det ble finerer med det små blomstre rutene.
Ha en forsatt fin kveld, klem.

Vibekes lille grønne sa...

Kjempefint!! Også så utrolig rask du er, en hel topp på en dag! Det ble fint med de småblomstrete bitene, de ga fin variasjon.

Jeg er fortsatt på planleggingsstadiet, vet ikke om jeg skal ha ruter eller rader. Ja, ja jeg strikker litt så lenge! :) Ha en fin uke! :)

Mette sa...

Teppet ble kjempefint! Du er jammen flink! Ble litt inspirert til a ta vaere pa gemalens gamle skjorter til et fremtidig prosjekt...

ha en fin dag
klem Mette

Anonym sa...

Hei.Kjempe fint teppe.Virkelig kjempe nydelig.Nydelig epplebilde.Høsten nydelig med nydelige farger.Så trist st dere har fåt besøk i hagen.Ikke kjekt å ikke få ha i fred blomstene sine.Ønsker deg en riktig fin uke videre.Klem fra Bodil.

Ruth sa...

Hei:-)) Teppet ble veldig fint, de mørke rutene liver godt opp, de sarte blomstrete var også fine. men det som virkelig fristet var det lekre eple, tenk å sette tennene i det.Nam. Ha en fin syuke, her skinner sola fra klar himmel, nydelig høstvær. Hilsen Ruth.

Kari sa...

Flott ble det...glad du beholdt noen med blomster og det var flott med det litt sartere blomster-mønsteret!
Ser så fint ut hjemme nå med frukt på trærne og så begynner vel fargene å komme også....nesten så jeg lengter litt hjem...klem

Linda og Lynet sa...

Teppet blir kjempefint! Nå har jeg akkurat vært hos Ellen og fylt på med litt garn.. :)

Marit sa...

Så fin quilten din blir! Lekre, rolige farger - og deilig myke stoffer. Den blir sikkert en ny favoritt å sloss om...

; )

Stubbetufsa sa...

Går det ikke an å gjerde dådyrene ute?

Stubbetufsa sa...

Og det teppet ditt ble veldig fint!

Heidi sa...

Ble kjempefint! Jeg kommenterte ikke det forrige innlegget ditt, men synes nok det harmonerte mer med det småblomstrete stoffet du har valgt.

Da Andreas var liten (mindre) kjøpte jeg alltid rutete skjorter til ham med en baktanke. En gang skulle de havne i en quilt. Men skjortene er jo ikke så store, så det må en god del av dem. Men har tatt vare på alle olabuksene også av samme grunn.