fredag 3. september 2010

Ny sykkel....

Min kjære mann er i ferd med å bli en spreking...... Han sykler til jobb.  Dvs han sykler en vei, og tar motorsykkelen tilbake, annenhver gang..... 21km om dagen. Jeg er ganske imponert over innsatsen!!  Selvfølgelig synes han at jeg skal begynne med det samme- men jeg er definitivt ikke klar for det..... Dessuten er min jobb nærmere, og da hadde jeg nok måtte sykle begge veier.... Bil er mer min greie.... Men jeg har fått sykkel!! Jeg har vært sykkelløs noen år, og skal man sykle er det å ha tilgang på en sykkel en forutsettning...... Jeg ble lokket til XXL med et bilde av en lekker beige og hvit hybrid sykkel- og endte opp med en sort og lilla. Jeg måtte spørre ekspeditøren hvorfor i huleste de annonserte en hvit sykkel, når syklene  de skulle selge i realiteten var sorte..... Det er faktisk  en viktig detalje for damer.....

 Nå er jeg skrudd sammen sånn, at skal jeg prestere noe fysisk vil jeg gjerne ha et mål!! Går jeg på ski, skal det være en ski-stue med kakao i den andre enden. Ellers gidder jeg ikke.... Mitt quiltebarn kunne fortelle sin mor at hun hadde funnet en stoff og garn butikk som jeg IKKE ante fantes!? Og det viser seg at den har ligget der i 15 år!!  Det var mitt mål idag. Så det tok meg 35-40 minutter å komme dit!! Super pause!! Nå var det ikke dagen for de helt hemningsløse utskeielser, men mulige knapper til jakka mi og et mønster fikk jeg i anorakklomma...... Men det var mye som falt i smak. Tilda har en serie stoffer som absolutt er verdt å ta en titt på.....Og det var garn som fristet..... Så det var starten på min nye sykkel-karriere..... Nå kan jeg holde på med formingen min resten av dagen med god samvittighet.....Fin fredag!!
(Bildene er tatt med telefonen min- kameraet mitt hadde ikke mer batteri.....)

9 kommentarer:

Vibekes lille grønne sa...

Gratulerer med ny sykkel! Også humrer jeg litt av hvor du la første turen. Viktig med motivasjon :)

Så mye dere fikk gjort på sytreffet! Både nyttig og koselig! Kanskje du skal slenge deg på sykkelen og sykle hit til uka :D

Jeg har strikket nesten hele armen på flettejakka, men den blir for trang så jeg må rekke opp. Så da har det prosjektet stoppet litt opp!

Ha en fin helg! :)

Randi's Tanker sa...

God helg til sykkeleieren :-)

Bestemor Drillo sa...

Ønsker deg en fin sykkeltur!!!!!!!
Klart du skal ut på tur ! Den forretningen skulle jeg gjerne vært i!
Klem til deg!

Anonym sa...

Ikke 21km, 22!!
:-)

Annepålandet sa...

Oj, "min" garnbutikk jo! Du får 10% rabatt hvis du er medlem av et husflidslag.
Ha en finfin helg!

Merete sa...

Så fin sykkel - du kan besøke mange quiltebutikker med den :o)

God helg!

Kari sa...

Grattis med ny sykkel!! Skjønner at det er en skikkelig sykkel-bølge hjemme..."alle" sykler :-). Håper du får deg mange fine turer -med og uten "mål" :-)

Synnøve Olava sa...

Hei!
Gratulerer med ny sykkel! Jeg har fortsatt flate dekk på min, så det har blitt lite sykling på meg i sommer!
Den garn/sybutikken du syklet til har jeg handlet endel på også..., hvis jeg er på de traktenen bruker jeg stikke innom der!

Ønsker deg en strålende helg!

bodil sa...

Hei.Gratulerer så mye med kjempe fin sykkel.Elsker å sykkle.Kjempe kjekt.Ha en riktig kreativ helg.Klem fra Bodil.