mandag 20. september 2010

Hytte helg.......


Denne helgen har vi prøvd noe nytt!! Båt, kombinert med sykkel!!    Fordi vi er inne i en slags sykkelbølge, fikk de bli med på hytta....... Vi hadde et mål som vi hadde lyst til å se,  og øya har fine veier.   Og den har skjærgårdens eneste cafe og galleri.... Dette flyet lå plutselig å duppet  der veien sluttet.  Det er ikke så mange som flyr seg selv på hytta.......
Nå har jeg endelig fått "sopp" øyne. Da jeg i en bratt motbakke måtte gå av sykkelen, og  klarte å se kantarell på 20 meters hold, var jeg  veldig fornøyd. Det er mye sopp som er fine,men det er bare kantarell som få  bli med hjem.......Hjemmelaget  sushi!! Kan det bli bedre??

På oppfordring av Vibeke, viser jeg  min mormors gamle syskrin... Det er bestefaren min som laget det til henne. Det er nye gammelt, men det er stadig i bruk. Jeg har brukt flere av knappene i strikkeprosjektene mine. Dette syskrinet hører til på hytta.

Nå er lyngen på hell. Men blandingen av lyng og fjell og grønt er så vakkert.  Etter en skikkelig regnskur, viste denne fantastiske regnbuen seg........  Oppfordring: Gå til Moseplassen og stem på Frøken Sunshine!! Hun er i finalen!! Ha en fin kommende uke!!
Posted by Picasa

9 kommentarer:

bodil sa...

Hei.Nydelige bilder.Har ikke ord.Virkelig nydelig.Ja det er ikke alle som flyr til hytta.Koselig.Kjempe fint syskrin.Koselig med det gammle.Så mye fin,god sopp.Ha en riktig fin Mandag.Klem fra Bodil.

Muffin sa...

Vakre bilder! Så heldig du er som har det gamle syskrinet, med innhold til og med.

Kari sa...

Nest siste? - nest siste tur til hytta i år mener du? Så koselige og flotte bilder av skjærgården på en tidelig høstdag!! Hvis det flyet lå og duppet ved Korset så tror jeg at jeg vet hvem det er som flyr.....:-).

Marit sa...

Stemningsfull hytterapport! Så kjekt at det gamle syskrinet er i bruk enda. Jeg kunne godt tenke meg et solid, gammelt treskrin....

Vibekes lille grønne sa...

Så fint innlegg med masse fine bilder! Dere får virkelig utnyttet hytta maksimalt! Og både kantareller og sushi så kjempegodt ut. Har aldri prøvd å lage, men nå fikk jeg lyst.

Så koselig syskrin! Innholdet ser faktisk ganske likt ut som i mitt. Kanskje det var stort sett det samme de hadde i det: knapper, trådsneller stoppesaker?

Ha en fin uke! :)

Lindas hobbyhjørne sa...

Hei :)
Det så du som dere også hadde en fin helg, deilig med litt sol igjen :)
Fint syskrin du har.
Ha en fin dag, klem.

Ruth sa...

Hei, så koselig dere har det, og det med sykkel på båt tror jeg er ganske populært. Min datter og svigersønn har seilbåt, og sammenleggbare sykler som de bruker når de er i land. Likte det gamle syskrinet med innhold, det er hyggelige minner å ha. ha en fin uke. Hilsen Ruth.

Mette sa...

Sa flink du er som har tatt sykkelen ibruk! Det hjelper nok, skal du se.

Jeg har ogsa et lignende syskrin, men det er ikke pa langt naer sa gammelt. Koselig a se noe som har vaert sa lenge i bruk! Mange minner i slikt.

Sushien sa nam ut! ;-)

Sissel`s syglede sa...

Så utrolig flotte bilder. Sopp er så utrolig godt men jeg jeg er nok ikke like flink til å plukke som du.
Ha en finfin onsdag.