torsdag 9. september 2010

WIP-les: snart ferdig.....

Strikkekunnskapene mine har hevet seg et par hakk de siste dagene!! Takket være  god hjelp fra  en bloggvenn, denne gangen møtt i levende live, (veldig hyggelig)!!   Har jeg gjort noe jeg bare har sett her på nett. Jeg har heklet for å klippe opp, istedefor å sy på maskin  som jeg pleier å gjøre.  Utrolig skummelt, men det ser veldig lovende ut!! Jeg er ikke ferdig med å strikke på kantene ennå,  men jeg  må vise.....

                 Tenk om det hadde raknet her.... 
Jeg har skjøten midt foran, og noen ekstra masker. Derfor har jeg plukket opp maskene litt fra kanten. Det fine er at denne heklekanten bretter seg vakkert bakover.  Jeg har valgt en kontrast farge fordi det skal se fint ut. Detalj!!  Nå gjenstår det bare å strikke ferdig stolpene og sy i knapper...... Her kan du se hvordan det er gjort.    Ha en fin dag!!

Posted by Picasa

11 kommentarer:

Anonym sa...

Hei.Kjempe fin.Nydelig farger.Ha en riktig fin Torsdag.Klem fra Bodil.

Merete sa...

Det var en teknikk jeg ikke har hørt om før. Alltid litt for spennende når en skal klippe :o) Blir fin jakke!

Mette sa...

Modig gjort!

Jeg har akkurat fatt noen nye strikkepinner i posten (de hadde ikke tykke nok pa butikken - hva gjorde vi uten internett!) og har tenkt a begynne a strikke ullsokker. Husker ikke hvordan man gjorde haelen, sa DA ma jeg laere det igjen! Atter en gang - godt a ha internett!

ha en fin dag!

Lindas hobbyhjørne sa...

Smart måte å gjøre det på. Hadde nok også vært litt redd for å klippe opp jeg også.
Ha en god dag :)

Gudveig HN sa...

Smart! Du verden så godt vi har nettet - og kan hjelpe og inspirere hverandre, finne nye mønster og ideer - og ikke minst handle!
Hmmm, jeg strikker jo nesten ikke... kan så lite...skal kanskje prøve igjen?

Tilonino sa...

Så flott den ble:) og det med heklingen var supersmart og veldig pent
ha en fin dag
Jeg er på Hadeland på kurs i dag

Annepålandet sa...

Denne blir fin! Dette er en teknikk som jeg må lære meg. Har sett den omtalt på flere blogger, men skjønner ikke helt hvordan det foregår. Eunny's beskrivelse er, på amerikansk vis,så omfattende at jeg blir helt redd. Men det er vel bare å hive seg uti det.
Ha en fin dag!

Vibekes lille grønne sa...

Det gikk bra jo!! Supert at du fikk det til og det ser jo kjempefint ut! Alltid moro og kunne videreformidle smarte løsninger! Gleder meg til å se den helt ferdig med de fine knappene på! :) :)

Ruth sa...

Dette var en kjempesmart måte å gjøre det, også slippe å sy. Jeg har ikke sett det før, men kanskje jeg prøver en gang. Gratulere med fin ny jakke. Hilsen Ruth.

Lappedamen sa...

Den heklekanten var jammen smart. Dette har jeg ikke sett før. Skal jammen benytte denne teknikken hvis jeg noen gang kommer til å strikke et plagg igjen. Det er minst 10 år siden sist.

Turid sa...

Så spennende og fint det ser ut til å bli. Det med hekling slik har jeg aldri forsøkt, men det ser jo ut til å fungere.

Ønsker deg en riktig fin søndagskveld. Klem