torsdag 3. februar 2011

Endelig i Oslo!!

 Det er ikke ofte jeg virkelig ser frem til at en ny butikk skal åpne!!   Jeg ante ingen ting, inntil for noen få dager siden. Da var det en liten fugl som sang om at nå åpner Stoff og Stil på Alnabru!!  Og siden jeg bor ca 5-7 minutter unna med bil,  var dette for meg en strålende nyhet!!    Jeg har ikke hatt noe trøbbel med å dra til Drammen, men jeg stikker ikke en svipptur på 50 minutter for å se etter noe. Da har turen vært nøye planlagt, eller jeg har kjørt forbi i åpningstiden.....

Så velkommen til Oslo!! Det var jammen på tide!! Nå sitter det kanskje noen der ute som syns at vi her  i Oslo har nok og velge i. Det har vi, men en bra stoffbutikk som dette, hadde vi ikke!?
 Så etter  jobb, fortet jeg meg til Alnabru.  Og jeg ble veldig glad for det jeg fant!! En kjempediger flott butikk, med masse, masse  å velge i!! Siden jeg ikke trengte  noe spesiellt, gikk jeg bare fornøyd å kikket, og tok litt bilder i smug....
                           Jeg falt så for de deilige fargene i fleese hylla!!
Så, nå kan alle  som bor i Oslo-området virkelig kose seg i denne godte-butikken for syglade.......Jeg er super-glad!!  ( Det går an å bestille på nett også!!)   Snart helg!!  AnneK:-)

16 kommentarer:

Sagt Med Hjertet sa...

Heia!
Nå er det lenge siden jeg har vært på bloggen din. Så fin den er blitt! ;-) Det var godt å komme tilbake.

Alt godt og god klem fra Eirin.

Vibekes lille grønne sa...

Kjempebra at Stoff og Stil har åpnet i Oslo!! Gleder meg til å ta en tur etterhvert! :)

Ruth sa...

Så heldig dere er, skulle gjerne hatt den i nærheten.Men må nok nøye meg med katalogen som kommer i posten, fikk den siste idag, og du har rett, der var mye lekkert. Ha en fin helg. Klem Ruth.

Moan sa...

Ooo! Syr ikke, men jeg syntes jeg så ull fra New Zealand på et bilde :-)

bodil sa...

Hei.Så heldig dere er.Kunne tengt meg Stoff og Stil jeg også hær.Men må dra til Trondheim da.Var en tur i sommer på Stoff og Stil når jeg var i Bergen.Mye fint.Ønsker deg en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

Ulla-Bella sa...

Dette visste jeg ikke, men nå ble jeg glad:))

Anonym sa...

Hva skulle man ha gjort uten en lillesøster som hele tiden følger med i det som er nytt og nyttig! Denne nye butikken ble jeg glad for, det er ikke mange rene tekstilbutikker.... Og nå er olalappeteppet ferdig, så da kan et nytt prosjekt starte. takk til deg!K

farmormor sa...

Jeg var der klokka 10.00 presis. Ble servert kaffe og bløtkake!!!!! Har gledet meg som et barn lenge. Og det blir garantert ikke siste gangen!!

Gudveig sa...

Med så masse fin reklame, ser jeg jo at det er et 'must' å dra dit en dag - det er jo ikke mange minuttene unna, heldigvis.
Kanskje jeg må dra før vi skal ha kurs - har fortsatt ledige plasser.

Marihøna sa...

Så flott! Ikke at jeg er noen ivrig syerske, men jeg har en symaskin som skriker etter å bli brukt. Og siden jeg også bare bor ca 10 min. unna, kan det nok hende at det blir litt systæsj på meg også etterjvert og at maskinen skal få kjørt seg litt :)

AnneKa sa...

Å så heldige dere er:) Bestiller endel derfra men det er litt dyr frakt så man må liksom samle litt opp så eg skulle øsnke vi hadd en butikk i nærheten.

God helg!!!

Heidi sa...

Å, er det sant??!!!
Har mange ganger hatt lyst til å ta turen til Drammen, men så har det blitt med tanken.
Å, jeg gleder meg til å ta turen! Jippi!

Merete sa...

Det er artig med Stoff og Stil. Har vært i Bergen en stund, så jeg er innom der med jevne mellomrom :o)
Ha en deilig helg!!

Anne sa...

Dette var gode nyheter! Mer overkommelig å kjøre til Alna enn til Drammen...

mreteveian sa...

endelig for dere! vi har nesten tre kvarter til drammen, vi også, men det går greit. jeg bestiller også på nett om jeg vet kvaliteten. har bummet der før og fått tykkere/ tynnere stoff enn tenkt. sydamer er nok taktle og må ta og kjenne (kjæle!) på.

damen som arrangerer studiegruppa med frisøm er nok i den gruppa som er inspirert av lazygirl. blomsten er basert på en frisøms-pdf fra lazygirl ;-)

lurere jo hva det kan bli av stoff og stil funnene dine?

Moski sa...

Måtte også lage et innlegg hos meg om dette da de nye katalogene kom på mail. Ja, endelig! Er også veldig glad for at Stoff & Stil har åpnet i Oslo. Det er ikke så mange stoffbutikker av denne typen igjen i Oslo, så dette trengte vi.