søndag 27. februar 2011

Liv og røre i byen........


Jeg er ikke av dem som står først i køen for å komme meg inn på et idrettsarrangement..... Selv om det er VM det er snakk om. Men jeg må innrømme at noe ble pirret da jeg på torsdag kveld etter en fin yogatime kom vandrende inn i Slottsparken. Det var MYE folk ute. Det var dekorert med vakre islykter nedover mot Karl Johan.   Det var tulipan-lyktene som om gjorde utslaget for meg!! :-)


Jeg er ikke sikker på hva dette skal forestille men det var faktisk ganske vakkert. Da jeg kom hjem foreslo jeg for min kjære at vi kanskje burde sjekke ut en av medaljeutdelingene i løpet av helgen!! Så vi dro til byen igår kveld. 17 mai i Oslo blir bare blåbær i forhold til dette!! Utrolig mye folk som prøvde å skaffe seg utsikt til Universitetsplassen. Jeg med mine 161 cm kunne egentlig bare holdt meg hjemme, eller aller helst tatt med en gardintrapp. Jeg så rett og slett ikke noen ting......
 Men vi fikk med oss stemningen og opplevelsen av det hele.  Og et hyggelig kafebesøk......
 Nå er trekkningen av lotteriet gjort!! Jeg har samlet alle lappene i et norges-glass og etter iherdig risting  og blanding har vi 5 vinnere!!  Jeg er veldig glad for alle som har villet være med, og takk til de som har lagt seg til som følgere!! Takk for alle hyggelige kommentarer!!   Faktisk tenker jeg at nå må jeg skjerpe meg og prøve å lage bra innlegg!!
         Et par mug-rug går til Anne Lise!!   Det andre paret med mug-rugs går til Injosa!!
         Strikkepose nr 1 gikk til Elin/ Lappetausa!! Jeg håper du strikker også!!  Strikkepose 2, er vunnet av Guro!!   Og rosinen i pølsa...... En hyggelig hespe med Wollmeise  er vunnet av Diddi!!
Gratulerer!!  Hvis alle de som har vunnet, kan sende meg en mail med navn og addresse så skal jeg sende gavene så fort som mulig!!

 
                Jeg ønsker alle en god søndag og en flott kommende uke!!  AnneK:-)

16 kommentarer:

Vibekes lille grønne sa...

Gratulerer til de heldige vinnerne! Jeg må nok sy meg noen mugrugs helt på egen hånd tenker jeg ;)

Skal få tatt meg en tur til sentrum jeg også, men ikke når det er medaljeutdeling. Tenker jeg tar det på dagtid. Hvor går du på Yoga? Trener lett Yoga hjemme nesten hver dag for tiden, og tror det er positivt for formen. Ha en fin søndag fortsatt! :)

injosa sa...

Så kjekt at eg vann, eg bruker ikkje vere den som er heldig i lotteri. Tusen takk. Kjempefin blogg du har.
Adr. mi er: Inger Johanne Salt, postboks 37, 6971 Sande i Sfj.

Fin i Formen - Margrethe sa...

Så mye spennede det var her. Det er jo alltid gøy med litt liv og røre, så jeg kan skjønne du tok turen inn til Oslo sentrum for å få med litt av VM stemningen.
Må også få si gratulerer til de heldige vinnerne av give awayen din:)

Kristin72 sa...

Gratulerer til vinnerne, bare litt misunnelig...he he ;) Kanskje det ligger en tutorial på disse mugrugsene ute i blogland? Jeg er nemlig en ekte analfabet på symaskinen:)

Tussilago sa...

Gratulerer til heldige vinnere av dine fantastiske gaver!
kan tenke meg det er gøy å være med i byen når det er slik stemning. Vi bor nok litt for langt unna til å kunne stikke nedom universitetsplassen...det er like langt herfra til Oslo som fra Oslo til Roma!...men vi ser en del av vm på tv og gleder oss stort over stemning og prestasjoner.

Mette sa...

Sa artig at det har blitt litt stemning rundt arrangementet - selv om du ikke sa noe ;-)

gratulerer til alle de heldige vinnerne!

ha en fin fin sondag.
klem Mette

Ulla-Bella sa...

Gratulerer alle sammen:)

Moan sa...

Høres ut som dere hadde en deilig tur i byen!
Og gratulerer til vinnerene :-)

Diddi sa...

Jeg kan ikke fatte at jeg vant!!???!! Endelig, også den beste premien (i mine øyne hvertfall), dette er bare helt supert :) Bare et spm: hvor finner jeg mail-adressen din?

Diddi

Anne Lise sa...

Hei. Så kjekt at jeg har vunnet. Sender adr. mi her for jeg har ikke funnet mail-ad. di.
Anne Lise A. Kleppe, Stølen 9, 5570 Aksdal. Tusen takk skal du ha.

Bestemor Drillo sa...

Heldige vinnere! Gratulerer !
Jeg er glad jeg ikke skal til slo i disse dager! Jeg koser meg med TV og strikketøy!
Ha en fin kveld ! Klem!

Torunn sa...

Gratulera til dei heldige vinnarane!!

Anonym sa...

Hei.Gratulerer så mye til vinnerne.Følger med litt på VM koselig når det blir gull.Aina var i Oslo Torsdag til Søndag så hun var på stadion Lørdag å så inspurten.70 års dag på Holmenkollen resturang hun og kjæresten på Fredag.Koste seg masse.Nydelige bilder.Ønsker deg en riktig fin Tirsdag.Klem fra Bodil.

Beate sa...

Vi skal til oslo i helga, så da må vi vel få med oss litt vm stemning, og Munch isfigurene..

Elisa sa...

Hei!

Så bra at du er med på å nominere til Håndlaga 2011, tusen takk for det! Men no er det sånn at du må nominere ein konkret gjenstand i kvar enkelt kategori, bortsett frå i kategorien for beste håndarbeidsblogg. Håpar du har mulighet til å komme innom igjen og legge til kva gjenstand frå dei du linkar til du vil nominere!

Anonym sa...

Hei Anne Kari.

jeg er rett og slett imponert over din allsidighet! Skulle bare sjekke bloggen til Tåsen Quiltelag, som du gjør en kjemejobb med!, og så havnet jeg her. Morsomt å se alt du holder på meg. Håper jeg selv kan få inspirasjon til å sy pung eller strikkeveske. Hilsen Irene, Tåsen QL.