lørdag 9. juli 2011

Overraskelse.....

Jeg må innrømme, (litt flau) at jeg fikk en hyggelig overraskelse denne uka.....Det var første gang jeg var i Stockholm og den byen er helt annerledes, og mye større enn jeg hadde forestilt meg. Vi var på besøk hos venner med hus noen mil utenfor. Heldigvis  var det ikke lenger enn at vi kunne være turister......

Gamla Stan var en utrolig hyggelig del av byen og til tross for ganske mye turister var det en fredelig og veldig hyggelig stemning......
Jeg reiser gladelig langt  på ferie, men jeg burde nok ha tatt en titt på nabolandets hovedstad tidligere. Men bedre sent enn aldri......
En pause i traskingen må til!!
Mange morsomme butikker , de fleste med REA!!
Denne er kanskje ikke noe man går i til hverdags.....
Et ikke så heldig bilde av Kongen hang på døren til samme butikk!!

Dette skjørtet måtte jeg løpe etter...... Jeg vil gjette at damen liker lapper, kanskje har hun sydd selv?? Hun skal ha for mot!!
Jeg har dilla på sjal for tiden!! På vei til Stockholm klarte jeg å miste!? et nøste jeg sårt trengte til det jeg strikket på. Altså sto jeg uten garn. Så allerede første dag måtte jeg ut på garn-leting!! Heldigvis fant jeg en hyggelig butikk med dette fantastiske orange garnet. Et mønster som MÅ prøves ut er på pinnene, nå inne i en avsluttende fase!! Mønsteret bød på skikkelig hodebry, og jeg var skikkelig fornøyd da det omsider gikk opp for meg hvordan det skulle gjøres..... 

Etter et par dager måtte jeg ha mer....... Garnavhengig?? JA!!
Fortsatt glad sommer!! AnneK:-)
Posted by Picasa

7 kommentarer:

Gudveig sa...

Du er ikke den eneste som ikke har vært der - før. Jeg har aldri vært der, men SKAL... om ikke altfor lenge... håper jeg ;-)
Men jeg har vært i Knalleland/Tygriket for mange år siden...
God ferie!

Teje sa...

Hello! What a lovely photos! Old towns are so idyllic with beautiful old buildings!
That patchwork skirt is great and so unique! I love also your crochet with the sunny orange colour!
Have a great summer!
Teje

Randi's Tanker sa...

Takk for at du tok meg med til Stockholm. Jeg har aldri vært der IRL. Og takk for hilsen på bloggen min!

anitra sa...

Hei, er enig med deg at Gamla stan er hyggelig. Jeg har vært der to ganger med "gubben" ;0). Syns ellers ikke at det var så lett å finne fram i resten av Stockholm, men var jo ikke akkurat over alt heller da! Vi kjøpte to krus første gangen vi var der og de er fortsatt de beste å drikke te av. Fortsatt imponert over din evne til å strikke fort. Koser oss her og skal hilse så mye tilbake, hils du og. Snakkes!

STEINKJERRINGA sa...

I Stockholm har jeg vært to ganger -sist på klassetur med minsten etter tiende, og først året før han ble født. Det er en flott by, det må vi bare innrømme. Jeg går ut ifra at du har vært i skjærgården med båt til Drotningholm slott og på besøk hos "Astrid Lindgren" på Junibakken. Det er så mye å se der! Joda, du har helt rett. Vi er i Hellas - eller nærmere bestemt - på Kreta og lever i komplett luksus på dette hotellet. Jeg har med både strikking (kluter), hekling (grytekluter) og sytøy (stitchery till en Anna-Ka løper) og bok (Kreta-døgn). Perfect ferie for late folk!!

Heidi sa...

Jeg har vært i Stockholm, men ikke med god tid til å vandre rundt i gatene. Fikk litt lyst til å ta turen dit etter å ha sett bildene dine.
Lappeskjørtet var helt herlig, men kanskje ikke for alle.

Astrid sa...

Eh, jeg har heller aldri vært i Stockholm. En flott by, sies det. Lappeskjørtet ser så stilig ut, og så lekre farger på garnet.