fredag 29. juli 2011

I skogen.......

 Det er fortsatt ferietid......En drøy uke til, så er det tilbake på jobb.  Jeg er ikke så glad i å bevege meg i skogen alene. Jeg vet ikke hva jeg er redd for, men noe er det. Kanskje er det en fobi??    Idag fikk jeg litt tid for meg selv. Jeg skulle egentlig male hagemøbler  men det fristet ikke...... Jeg befinner meg på en øy. En passe  stor øy.  Alle hyttene ligger  langs vannet,  men det er ingenting midt oppe på øya.  Eller det er noe på øya, det er sopp!!
 Det er disse jeg leter etter!! Jeg har lest et sted at kantarellen  kan bli 100 kvadratmeter stor!? Ikke en sopp, men de  kan spre seg ut i et så stort område.  Jeg begynner å skjønne den teorien!! Nå har jeg noen steder som jeg vet at soppen gror. Vanligvis rekker de ikke å komme opp fra bakken.
Her er det noen som faktisk har  fått lov å stå noen dager. Jeg tar meg en tur ca hver tredje dag!!

                                Utsikt fra toppen av øya.

                            Her er resultatet av dagens fangst.......
 Olava har blogget om disse søte håndklærne. Jeg hadde kjøpt et par nøster Paris som passet utmerket  og jeg måtte prøve oppskriften hennes. Jeg klarte å strikke et håndkle på et nøste!! Fint mønster! Anbefales!!
Jeg har hørt gresshoppene synge!!, røsslyngen har begynt å blomstre og rognebærene  er røde.....Det nærmer seg august!!  Ha en fin helg!!  AnneK:-)

3 kommentarer:

irene sa...

Underbart inlägg!
Ha en fin dag i morgen!

Kram Irene

Kari sa...

Skjønner dere har flotte dager i skjærgården nå, flotte bilder!! Nyt resten av ferien og lad opp batteriene. Det går fint for oss i SF, llle Mathias er veldig snill, lite gråt og masse smil og latter. Føler meg priviligert som får denne tiden med han.
Det har også vært mange tanker om det som har skjedd hjemme denne uken.... amerikanere er veldig oppmerksom på hva som har skjedd og mange spør hvordan det kunne skje i vårt fredelige land...... hva skal jeg si til det?- det kunne skjedd hvor som helst.

ANNEPÅLANDET sa...

Å, det ser herlig ut å sitte på toppen av en øy og skue utover!
Og når du kan plukke bringebær og sopp i tillegg, kan det jo ikke bli bedre!

Nei, jeg har ikke fått nytt kamera - bare blåst støv av speilrefleksen. Bruker som oftest et lite Ixus-kamera til hverdags, så forandring fryder.
Ha en flott søndag!