lørdag 22. oktober 2011

Løse tråder........

Det er bloggtørke hos Quiltefia!! Ingen ferdige arbeider av noe som helst slag. Men selvfølgelig har jeg flere baller i lufta -som vanlig......
Det er tiden min som ikke strekker til.  Nå har jeg bare 3 uker igjen av jobbprosjektet som har tatt all  oppmerksomheten min siden februar. Så nå ser jeg frem til noen uker fri!! (Les:Avspasering)

    En kollega kom for å få litt hekle hjep. Hun hadde funnet et prosjekt på Drops som hun hadde så lyst til å lage.  Det viste seg at jeg også har begynt på dette for lenge siden, dog med min egen lille vri. (Jeg hekler lappene sammen, direkte.)  Da var det fint å bli minnet på at jeg slettes ikke var ferdig selv og sannelig har jeg både fått heklet ganske mange nye, og også satt sammen allerede heklede lapper.  Det er Drops Delight som er brukt. Jeg tror jeg har 4 forskjellige nøster og de glir utmerket i hverandre!!
 Hvis du bor i nærheten av Oslo eller skal på bytur!!? Lek litt turist på Akershus festning!! Det er et fantastisk sted!!  Vi har hatt flott vær noen dager den siste uka, og i ettermiddagssola kom høstfargene til sin  rett!! Selve slottet er bare åpent lørdag og søndag.


 I kveld skal jeg gi bort denne sommerlige quilten. Jeg håper hun vil like den!! Jeg tenker den er perfekt til å krype under for en middagslur ute, i en hagestol??  Som meg på bildet under! :-)
                                                      God helg til alle!! AnneKari:-)

8 kommentarer:

Tilonino sa...

Hei :)
Fine farger i hekleprosjektet ditt. Høstfarger.
Hun blir sikkert lykkelig og glad hun som får det fine teppet av deg i kveld :) God fornøyelse.
Jeg er litt spent på hva du har holdt på med på jobb jeg. Ny tv-serie eller???? ;)
Ellers fortsatt god helg til deg.
Tine :)

Teje sa...

Hi! Those colours is your beautiful crochet work are just amazingly beautiful!!! Love your quilts, too!
Have a lovely time!
xxx Teje

Vibekes lille ullne sa...

Skulle gjerne hatt et heklekurs jeg også, for akkurat det teppet sikler jeg veldig på! Kanskje når du jobber litt mindre?

Tror nok mottager blir glad for en så flott quilt! Ha en fortsatt fin helg! :)

STEINKJERRINGA sa...

Jeg går ut ifra at du hekler trådene inn i arbeidet etter hvert. Det har i alle fall jeg begynt med, og da er det jo en fryd å hekle. Jeg har ryddet i strikkekurven i dag. Jeg har jo bestemt meg for å se hvor mye garn jeg greier å bruke opp dette året. Tar vare på magebeltene! Flott teppe du gir bort i kveld. Jeg skal bare gi bort en grønnplante, men det er da noe. Ha ei god helg! Klem, Gudrun

Anonym sa...

Du veren for en flott gave Blir nok mange gode dupper under. Og så kjempelurt å hekle lapper i flamme garn. Nydelig sukkertøy farger!! God helg fra Heidi

Bodil sa...

Så nydelege tepper du har laga :) Nydeleg gåve å få. Ha ein fin dag :)

Merete sa...

Nydelig teppe! Har også kjøpt Delight for å hekle teppe, det er så flotte farger. Men har ikke begynt ennå, er ikke noen hekleracer men synes det er gøy :o) Hvordan hekler du dem sammen med en gang, høres jo veldig praktisk ut!!??

Randi's Tanker sa...

Nydelige farger, både på teppet og på Akershus.

Takk for hilsen hos meg. Ønsker deg en fin uke!