onsdag 26. oktober 2011

Ny hobby......


 Det er er nok ikke helt sant at jeg har fått meg en ny hobby, men den er intensivert i det siste. Og det er nok flere enn meg som driver med det. Det har noe å gjøre med at det finnes så utrolig mye fint man kan lage, og det finnes på nett. Og har man i tillegg tilgang på en printer!?  Noen som har fattet poenget??
 Jeg samler på mønster!! Fine ting jeg får lyst til å lage.  På Drops Design, Ravelry, Knitty, hos andre bloggere. Det meste er gratis, men innimellom trykker jeg kodene til PayPal og bruker noen dollars, som barna mine kaller det- når de shopper på ebay.......
 Mønstrene mine samler jeg opp i en perm. Ideen gav Vibeke meg engang jeg avla henne et hyggelig strikkebesøk.  Hun hadde også mønstere i perm som lå på vent i "strikkekø".  Jeg liker godt den måten å samle disse utskriftene på, for hvis jeg ikke hadde sett  denne lure ideen, ville de sansynligvis ligget i en stabel på syrommet.......Og der er det for tiden ikke plass til å sy,  mitt eget rot tar all plassen.
 Høstmørket kryper på. Det er mørkt når jeg går på jobb og mørkt når jeg kommer hjem. Det er nesten sånn at jeg gleder meg til det blir snø!!  Hva var det jeg akkurat sa??
     Med  masse tente lys, hyggelige blomster og fyr i peisen og vissheten om en ferie om en stund, blir jeg i sofakroken og koser meg med mønstre i perm........
                                               Ha en fin høstkveld!!  AnneK:-)

7 kommentarer:

ANNEPÅLANDET sa...

Enda godt man kan skaffe seg en ny hobby, når man har så få fra før!!!
Lurt system!

Utrolig nok har jeg knapt nok vært på festningen, som du skrev om i forrige innlegg, bare gått raskt gjennom området. Jeg som har bodd rett ved Oslo nesten hele livet. Må se å få gjort noe med det.

Ha en fin torsdag!

Tilonino sa...

Hei på deg :)
Flott system du har på mønstrene dine. Det vil jeg kopiere :)
Ha en fin kveld du :)
tine

Marit sa...

Kjenner meg godt igjen med printing.
Det er så mye man har lyst til å lage.
Jeg måtte ha en perm til bare sjal ,votter, sokker osv.
Så sitter man der og ser i permene. Hva frister idag.

Vibekes lille ullne sa...

Du har jo bedre orden enn meg nå da, med plastmapper og det hele! Nå har jeg sluttet å printe, har alle mønstrene på Ipaden i steden. Veldig lett å holde orden der! :)

Florida hørtes utrolig deilig ut da, det blir nok flott avveksling fra mørketiden. Så ser jeg fram til heklelappopplæring etterhvert. Jeg er definitivt ikke arbeidsledig i mellomtiden. Som du sier så finnes det jo så mange fine mønstre man bare må strikke! :)

Astrid sa...

Får vi egentlig nok mønstre?! :)) Jeg samler også mønstre i perm, ellers ville jeg ikke hatt oversikt i det hele tatt! Jeg strikka mye da jeg bodde i Norge, men her er det nesten for varmt til å bruke strikkeplagg, selv i bomull.

Ingrid sa...

Hei. Kjenner meg godt igjen i det å samle på mønstere jeg finner på blogger, drops design, ravelry og i diverse ukeblader.Samler dem i perm, men må innrømme at det gjøres litt etter skippertak-metoden.

Liker å lese bloggen din forresten :)

Randi's Tanker sa...

Det var jo en hobby helt i din bane...

Tidligere samlet jeg på broderimønster. Ikke få mønster som gikk til papirinnsamling i forbindelse med flyttingen for 4 mnd siden. Hvem vil ha mønster på gammeldagse åkle, rosemønstrede puter og sorte rokokkodamer på hvit lin nå til dags? Fikk meg mang en latter når jeg gikk gjennom samlingen. Tidene forandrer seg!

Ønsker deg en fin uke!