torsdag 6. oktober 2011

Når skal jeg ?????


Når skal jeg egentlig få gjort alt jeg har lyst til å gjøre??  Når hodet mitt er overfylt og jeg egentlig burde ligge godt under dyna å sovet min søteste søvn -våkner jeg!?  Etter å ha ligget og vridd meg en stund i det som virker som en evighet, er det ingen annen mulighet enn å stå opp..... Selv om klokka er midt på natta og jeg skal snart opp igjen.......
Antagelig er det aldern. Jeg bikket 50 i mai, så det er nok svaret. Siden jeg stadig finner morsomme prosjekter på nett, både strikke ting og quilteprosjekter. Burde jeg kunne gå av med pensjon, eller vunnet en stor gevinst i lotto!
Når jeg da "bare" er 50 er ikke pensjon realistisk, ei heller lotto fordi jeg skjelden husker å levere inn spillekupong........
Dette er selvfølgelig en aldeles tullete problemstilling som jeg burde skamme meg over og i det hele tatt  å nevne. Men det er natt og jeg får ikke sove!!
Som jeg sa, finner jeg stadig nye prosjekter som jeg hiver meg på.  Quilten Camelot er den siste på quiltefronten. Jeg har sydd 3 sirkler, og de er kjempemorsomme å sy!, ikke så lette å finne fine kombinasjoner av stoffer til.
Jeg vurderer å finne en hel serie stoffer, slik at sirklene vil bli "likere". Eller skal jeg fortette å bruke det jeg har?? Ikke så lett. For siden det er håndsøm,  å jeg bruker såpass mye tid på hver blokk, vil jeg helst vat det skal bli fint til slutt!! Disse tre, er forskjellige, men når jeg får en bunnstoff med, vil det binde alt sammen!? Kanskje burde jeg finne et bunnstoff fort??

                   Denne er jeg ikke så fornøyd med.
       Denne blokken har jeg vist før. Den liker jeg!
 Da jeg skulle fotografere blokkene på terrassen, kikket jeg over gjerdet, og der stod det noen vakre roser!! Jeg ble ganske overrasket. Det bedet lever sitt eget liv uten at jeg følger så nøye med.  En hyggelig overraskelse!!
Jeg bør nok lage en prioriteringsliste!! Og holde meg selv i ørene slik at jeg ikke faller for alle fristelser..... Dårlig selvdisiplin!?  Noen andre????    Ha en fin torsdag-nå må jeg få resten av nattesøvnen min!!   AnneK:-)

14 kommentarer:

Gudveig HN sa...

Ha, ha... det ser ut som du har det nokså likt andre quiltere jeg vet om.... både meg selv og andre. Jeg er 50+, man har nok hatt det slik i maaaaange år!
Det er så mye 'nytt' som er spennende å prøve, men den tiden.... spiller ikke helt på lag - døgnet har ikke nok timer!
Og noen ganger er det helsa som setter irriterende begrensninger for den kreative prosessen.

Flotte blokker du har laget! Tror nok bakgrunnstoffet vil binde dem sammen...

BenteOO sa...

er også heilt i starten av 50+ - har planar om å verte ei søt gammal dame på 90, - så eg tek det ikkje så tungt at stofflageret stendig veks!

Når bakgrunnstoffet samlar alt eller får kvar stjerne til å skine er den store lukka - det kan vere begrensande å handle nett no - eller retningsgjevande for resten -eg trur eg hadde venta litt til.
Lukke til!

Muffin sa...

He he gjett hvem som kjenner seg igjen :) Når man bikker 50 får man startsyke, det har jeg fått. Da blir det ikke så ofte at man har ferdige ting å vise fram. Men du lager jo så mye fint! Og de dukkene, nydelige! Den dukkeboken må jeg ikke kjøpe, ser det kunne blitt farlig...

Merete sa...

Hehe - trenger ikke være 50 for å få denne 'syken' :o) Er jo så kjekt å begynne på noe nytt, har endel topper liggende som skulle vært quiltet.....Men først må vatt kjøpes og ikke alle har bakstoff og i mellomtiden dukker det opp nye spennende ting :o) Men de blir jo ferdig etterhvert......
BLokkene dine er fine, synes ikke det gjør noe at de er litt ulike.
Ha en flott dag (og natt....)

ANNEPÅLANDET sa...

Haha, ingenting å skamme seg over, jeg tror det er flere som tenker sånn når kreativiteten bobler over. Men Lotto er ingenting å satse på - jeg jobbet sammen med matematikere for noen år siden og de regnet ut sannsynligheten for å vinne i Lotto for meg, den var mikroskopisk liten. Sjansen for at huset mitt skulle brenne ned til grunnen eller at jeg skulle dø av hjerteinfarkt før jeg ble 40 var faktisk større, i følge matteekspertene. Deprimerende. Men siden huset står og jeg har overlevd både 40 og 50 i beste velgående, kan jo kanskje Lotto være noe å vurdere likevel... :-S

Men du, når du ligger søvnløs om natten, det er DA du skal bruke avspenningsøvelsene fra yogaen, vettu!

Quilten din er i hvert fall utrolig fin! Du er så flink! Godt gjort å rekke så mye som du gjør, med jobb og hus og hytte og alt - du er sannelig effektiv!
Ha en fortsatt fin torsdag!

anitra sa...

Jeg kjenner meg også litt igjen, men ikke helt. Jeg våkner ikke om natten, men hodet er stapp fullt og jeg vet ikke hvor jeg skal begynne, så da begynner jeg ikke! Jeg har jo ikke bikket 50 ennå (ikke lenge igjen men) så jeg våkner fortsatt bare tidlig om morgenen og er utvilt. Jeg syns du bruker tiden bra i allefall, isteden for å ligge å vri deg. Håper du ikke er altfor trøtt nå til kvelden. Ha en fin helg!

Bente sa...

Jeg føyer meg inn i rekken av håndarbeidsglade 50+ damer!
Ihvertfall kjeder jeg meg aldri, stadig nye prosjekter enten det er quilt,hekling eller strikk. etter at jeg begynte å blogge finner jeg stadig ny inspirasjon rundt omkring som bare mååå prøves ut!
Det har hendt at jeg har stått opp o natta slik som deg, strikket litt for så å få sove etterpå.
Nydelige blokker du holder på med, jeg tror nok at et lyst bakgrunnstoff vil binde sammen.
Ha en fin kveld!

George B. sa...

Nice looking blog, great stuff. Ever wonder about getting your own domain? Check out my blog movie site, Watch movies online

Marit sa...

Camelot blokkene dine er helt nydelige! Har desverre ingen gode råd når kreative ideer holder deg våken, det høres ikke helt ukjent ut...
; )
Ønsker deg en god helg med tid for mange sting...

Vibekes lille ullne sa...

Å ikke få sove er kjipt, men du utnytter jo den søvnløse tiden på en ypperlig måte da med så fine og avanserte blokker.

Jeg sover faktisk bedre enn på lenge for tiden. Tror det skyldes en stor dose magnesium.

Ha en fin og effektiv helg! :)

Ulla-Bella sa...

Jeg sover som en stein - heldigvis, men du verden så fine ting du tryller frem om natten:)

Heidi sa...

Heldigvis sover jeg stort sett om natta, ellers er det smart å sette seg ned foran pcen. Tror mange kjenner seg igjen i alt de ikke rekker, men gjerne vil. Det er vel egentlig et symtom på at vi har det ganske bra, og kan se en meningsfylt framtid i møte.
Du er ekspert på å få bundet arbeidene dine fint sammen, synes jeg.

Anne (Moseplassen) sa...

Kjempefin overraskelse med rosene :D

At man har lyst til mer enn man rekker over er jo ganske vanlig det, ikke noe å be om unnskyldning for å føle!

God helg, håper på godt vær for rosene og hyggetid med quilting for deg :)

bodil sa...

Hei.Ikke kjekt å ikke få sove føler med deg.Gratulerer så mye med 50 årsdagen som var i mai.Nydelige sirkler kan jo brukes til pute kjempe fine.Nydelige roser.Ønsker deg en riktig fin søndag videre.Klem fra Bodil.