søndag 2. oktober 2011

Nedpakking igjen........

Kalenderen viser oktober.....Det betyr at sommeren definitivt er over. Det har blitt mørke kvelder og behovet for båt og hytteliv i fjæra ikke lenger er så påtrengende..... Derfor pakker vi sommeren ned. Det er trist og deilig på samme tid. Akkurat nå nyter vi de siste timene her ute. 
 Hils på Amanda!! Jeg gikk selvfølgelig på en Arne og Carlos smell igjen.... Jeg klarte ikke dy meg. Selv om mine søte små har sluttet å leke med dokker for lenge siden, kjenner jeg andre..... Min mor på 92 syntes denne dokka var veldig sjarmerende og hun fulgte nøye med mens Amanda fikk sitt røde hår. Egentlig skulle hun hatt opprekks-krøller, men det får bli på søstra......
 De litt plagsomt tornete nyperosene er iferd med å gå tilbake til naturen.....
Stille, stille på sjøen.
 Vimpelen skal få henge i 14 dager til, da blir den tatt ned for vinteren. Den har fått luftet seg siden påske.

 I år blir det egendyrket halloween-gresskar!! Det har jeg hatt et år før også, men det er lenge siden. Jeg skal veie det når jeg kommer hjem!!
 Amanda viser siste rest av røsslyng. Hun har fått kjole og jakke. Knestrømper er strikket på, i tillegg til underbukse og t-skjorte. Dokka er morsomt å strikke og boka har MANGE enkle og fine oppskrifter. Boka er også hyggelig å bare sitte og bla i!! (Jeg er ikke sponset!!:-)
De siste erteblomstene!! Jeg har hatt dem i en hengekurv på veggen som nå er tømt å ryddet bort til neste vår. Hadde jeg hatt høstferie nå, hadde jeg gjerne blitt her, men det er ikke noe valg-jobben kaller!! Ha en fin kommende uke!!  AnneK:-)

7 kommentarer:

Merete sa...

Alltid litt vemodig når sommeren er over, men så er det litt koselig med mørke kvelder med stearinlys også! Amanda var en søt liten dukke, hun blir sikert glad for en søster eller to :o)

Kort og Søm sa...

Den var fin!! :O)

Ulla-Bella sa...

Det er trist når sesongen er over - parkerte bobilen i helgen selv. Dukken du har strikket er supersøt altså!

Bestemor Drillo sa...

Hei på deg + Amanda!
Jeg har også fått meg boka av Arne og Carlos, men i motsetning til deg har jeg ikke tålmodighet med slike ting! Amanda var jo så søt så jeg må vel kanskje revurdere min oppfatning!
Sommeren er nok over og nedpakkingen er nok på sin plass! Ha en fin høstuke!
Klem fra bestemor;)

Tilonino sa...

Hei du :)
Den var så kul den dukka du har strikka. Skikkelig personlighet også der på det siste bildet.
Herlig!

tine

Randi's Tanker sa...

Sommeren gikk altfor for i år. Nydelig høstbilder du viser oss. Amanda er jo rett så herlig!

Takk for hilsen på bloggen min. Ja, det er definitivt tid for innekos.

Fin uke til deg også!

Ati. sa...

Aaahh... elsker Amanda :-)