torsdag 1. mars 2012

Den som sparer han har......

Husarbeid er ikke det  jeg synes er morsomst å holde på med. Og når jeg i tillegg er et hamster, blir det mye ting!!  Men i helgen som var, ble det gjort en innsats!! Det var nok min kjære som begynte å rydde i klesskapet sitt!! Han ryddet hardt i skjortesamlingen sin. Mange går til loppis, men noe måtte jeg spare.  Nå er ikke gjennbruk i lappearbeidene mine så viktig, men akkurat skjorter liker jeg. De er i bomull, myke og ikke minst tynne. Så istedenfor å spare på hele skjorta, klippet jeg ut ryggen, og klippet av knappene. Knapper får jeg aldri nok av!! (jeg ryddet jeg også, men det var ikke noe å spare på akkurat!:-)

Jeg satte kniven i de nye stoffene!! Måtte prøve!! Dette er en start, mulig det blir en rad til, og en kant rundt. Slumreteppe størrelse tenker jeg.
Tulipan" hagen" på kjøkkenbenken!! Jeg har nærmest sett den vokse fra time til time!! Veldig hyggelig å se på mens jeg venter på våren........   Tusen takk, Marianne!!     Ha en fin dag!! AnneK:-)


8 kommentarer:

Mette sa...

Det ble et artig teppe! Og flott gjenbruk.

Teje sa...

Hi! Your new quilt is going to be fantastic! I love those colours with white and that simple pattern is so beautiful! It leaves space for lovely prints to be seen!
And men's shirts - they were the inspiration for me to start patchwork! They have so beautiful , soft colours and materials!
Happy sewing! x Teje

Vibekes lille ullne sa...

Fine quilten! Liker at det er litt skjevt, blir så fint uttrykk. Du går nok ikke tom for stoffer med det første, med eller uten skjorter. ;)

Veldig fin lue og hals i innlegget under. Lurer på om jeg ikke skal strikke en sånn hals i Hverdags jeg også. Har igjen garn i samme farge som lua.

Fine tulipaner! Ha en fortsatt fin uke! :)

Tilonino sa...

Den quilten var super- Jeg falt helt for ideen. Kanskje jeg også skal lage meg noe lignende :)
Ønsker deg en fin kveld.
Klem fra Tine

STEINKJERRINGA sa...

Tror du og jeg må være i slekt!! Jeg klippet av knapper i går!! Det er litt av hvert å rydde i nå når man har vinterferie og uvær!! Klem, Gudrun

Linda Aasan sa...

Den likte jeg godt! Og deilig med tulipaner, jeg har kjøpt hvite som står ute foreløpig.

Marit sa...

Så fine pastell skjorter! Fin fangst i skapet til mannen din...
Lykke til med det nye teppet, deilige farger!
; )

Lappeline ♥ sa...

Kjempe fint teppe !
her skal det bli puter av gamle skjorter...

Fin helg til deg