fredag 9. mars 2012

En fridag......


 Dette ser ut som det det er...... en haug med garn!!   Jeg leser mange blogger og lar meg stadig inspirere!! Det franske bladet Marie Claire har jeg kjøpt i flere år!!  Ikke hver gang det kommer ut, men innimellom.  Det blir et rent billedblad for meg, fordi jeg kan ikke fransk.  Men det er mye kreativ forming i det, så jeg liker det til tross for språkproblemet....  I flere blogger har jeg skjønt at dette nummeret som er i butikken nå,  inneholder noe som jeg MÅ sørge for å få oppskriften på.
 Det en heklende dame og blogger som faktisk har gjort en ny vri på "bestemor" ruta!! Ganske artig synes jeg og fristende, fristende......
Jeg er egentlig på jobbreise, men har en fridag (helg) idag. Jeg har sydd litt, men jeg har også vært på garnjakt.  Nå var det Vestlandsgarn som hadde ganske bra farger, og det er billig!! 17,50 pr nøste,  det er faktisk halv pris av hva Falk koster!!   Det er fargene jeg går etter når jeg velger, og da var det supert at det er det billigste som er nærmest det jeg vil ha. Jeg hadde noen rester også som jeg skal bruke. Dette er et typisk restegarnsteppe slik som det tradisjonelle bestemorteppet også er.  Foreløpig har jeg heklet disse 3 lappene.  Det er ikke lett å se hvordan det vil bli ennå.  Jeg må hekle litt mer.  Nå  har jeg bestemt meg for å feste tråder og syr det sammen fortløpende, slik at jeg fort kan se hvordan det blir........
Nå er det fredagskveld og jeg er god plassert foran tv`n med garn og heklenål....
                                           God helg!!    AnneK:-)

12 kommentarer:

Tilonino sa...

Dette var artig :) Kjekt å gjøre noe nytt. Kos deg med hekletøy og tv og god helg.
Klem fra Tine

STEINKJERRINGA sa...

Da har du ikke bare tittet inn i en skjerm.. Så morsomme ruter. Jeg hadde nesten skrinlagt Sortlandsturen i morgen, men nå ser det ut som om jeg må avgårde likevel - for å kjøpe Marie Claire... God helg og kos deg der du er!

Astrid sa...

ÅÅh, så lekkert! Og fargene du har valgt er jo nesten til å spise opp! Gleder meg til å se teppet ferdig! God helg!

Linda Aasan sa...

KJempestilig!

Vibekes lille ullne sa...

Du vet å få mye ut av fridagene dine AK! :) Herlige farger og fine lapper. Håper du koser deg på jobbreise også! :)

Marit sa...

Så lekre bestemorsruter! Det er nesten så at jeg må lære meg å hekle. Prosjektet ditt er spennende AnneK, du har funnet flotte farger. Hekletøy foran tv høres ut som en god plan... Kos deg!
; )

béa & scarlett sa...

jolie debut!!!!!!!!!!!!!!!!!

STEINKJERRINGA sa...

Jeg fikk tak i bladet i går, men takk for tilbudet! Bruker du bomullsgarn?

VisitKjersti sa...

Takk for hyggelig prat på møtet til Tåsen quiltelag ang alqs6. Vet jeg er urimelig sein med å "gi lyd", men sånn ble det...E-post er quiltquiltathotmail.com hvis du vil ta kontakt.Skal du på årsmøtet i Bergen? Jeg reiser torsdag...
Nå har jeg kost meg med bloggen din en stund. Veldig bra!

Heidi sa...

Så morsom vri på rutene, har aldri sett den varianten før. Lykke til med lappeteppet, blir sikkert lekkert :)

ANNEPÅLANDET sa...

Dette var fint - og fristende! Tror jeg skulle greie å ta det på øyemål, men lurer å en ting: Hekler eller syr du lappene sammen?

Hvis du ikke finner ut av fransken, tror jeg at jeg har oppskrift på de krumelurene på kanten - på engelsk. Meld fra hvis du vil ha den!

Ate colorate sa...

super!