søndag 18. mars 2012

Utvidet forming......


I løpet av helgen har jeg tilbragt en del timer i bilen!! Det betyr at jeg fikk heklet flere lapper i Delight garnet. Jeg har stor glede av å se det vokse!!  Men "formingen" min denne helgen var en hyggelig brudepynt.....
 
En av mine nevøer skulle gifte seg, og det har blitt en slags tradisjon at tanta må bidra med pynting av bruden.   Det er en god del forarbeid som må gjøres for at dette skal være gøy både for bruden og meg. Det er flere møter i god tid hvor vi jobber frem hvordan det skal være. Noen ganger går det veldig greit og noen ganger bruker vi mer tid.
 Det er både hår og sminke som skal på plass, men når vi har blitt enige og vi vet hva som skal gjøres, er resten en glede!!
 Disse to vakre, som akkurat har sagt ja til hverandre....
 Klemming av 120 gjester gjorde at sløret datt av,  men det var ingen krise.
 Såpebobler i stede for ris......

Brudebuketten som var laget av tulipaner, liljekonvall og gåsunger.... Veldig fint laget av den lokale blomsterhandleren.   Ha en fin kommende uke!!  Jeg har planer om å sy!!  AnneK:-)

7 kommentarer:

STEINKJERRINGA sa...

Dine nære er heldige som har deg til å ordne og fikse på fasaden. Hekleteppet blir nydelig. Her går det i tovavotter, og mye på gang ved symaskinen. Ha ei super syuke!

Tilonino sa...

Så flink du er :) Flott brudepar og flott bukett-
Teppet ditt blir superflott.
Ha en fin uke.
*tine*

merete sa...

Artig tradisjon og nydelig par ut. Etter en stor og travel helg i Bergen har jeg kommet hjem med litt stoff og mønster,- merkelig nok. Ble neste litt overrasket.. Var jo "ingen" fristelser å se, ta eller klappe på :-) akkurat nå er ukas planen å sorter tanker og bilder, kladde en historie eller to, og kutte i og sy av nye stoffer :-)
Neste år er det Sarpsborg, kanskje vi sees da?

Marit sa...

Nydelig brudepar og flott bukett!

; )

Ruth sa...

Ja det var en nydelig pyntet brud, og ett fin brudepar. Men klarer du virkelig å strikke å hekle når du sitter i bil. (regner med du ikke kjører selv) teppet blir nydelig. Ha en fin syuke. Ruth.

anitra sa...

Så heldig for brudepar å ha deg. Du var heldig som kunne hekle i bilen :0). Selv bruker jeg etter-middagene til å gjøre ferdig. Det er vårmarked lørdag 24. og jeg har noen ting jeg må ha ferdig før det.
Snakkes!

Mette sa...

Sa koselig det ser ut til a ha vaert! Nydelig par og vakre blomster!!