tirsdag 27. mars 2012

Dagene går.......

Til tross for varme, deilige  dager her i Oslo, har jeg ikke helt kommet inn i vår-modus.(les: være ute)  Jeg er mer i sy-modus. Og da må jeg være i kjelleren.  Det er kanskje helt høl i hodet, men det er deilig å kunne bruke litt ekstra tid på og sy.  Jeg er lett å inspirere, og via, via en eller annen blogg kom jeg til denne!! Jeg skjønner ikke et kvidder, men med den fantastiske (litt ironisk) Google translator,  får jeg med meg de grove linjene.......
Jeg falt for denne veska, og satte igang!!  Se også på denne!!
Her har jeg brukt 2 gamle (ubrukte) kjøkkenhåndklær, kjøpt på marked i Paris. De har ligget på vent et par år, og dette var den perfekte anledning til å lage en "ut på tur" veske. Til termos og kopper, for å ha i båten på hytta!!  Inni har jeg brukt en skumgummivatt som er utrolig grei å jobbe med, og det blir litt hold i veska.
Knapper under for å skåne mot bakken. Jeg vet ikke om det hjelper, men det har en viss dekorativ virkning også!
Perfekt for et av 3 pågående heklepledd.......Jeg liker fargene så utrolig godt......
Veske nr 2, eller egentlig den jeg laget først!! Var en tur innom hos Katrine og fant det øverste stoffet. Beige lin hadde jeg.  På begge veskene har jeg laget en lomme med glidlås.  Smart til nøkler og pengepung.

Jeg går på forsythiaslang hos naboen. Litt forsiktig påskepynting i heimen........Ha en fin innspurt til påske!!  AnneK:-)

10 kommentarer:

Tilonino sa...

Hei :) Ååå nå vil jeg sy vesker..... de var knallfine begge to. Men den øverste holder jeg en ekstra knapp på :) Og ja, neste gang skal jeg ha litt bedre tid slik at vi kan få snakket sammen litt mer og drukket noen kopper te. Det må vi få til.
I dag var det 22 grader i Asker, jeg trodde ikke mine egne øyne når jeg så temperaturmåleren i taxien. Jeg med ulljakke og korte støvletter hadde jo kjent i pausene på kurset at det var varmt ute...... men 22 grader ... det var nok litt i overkant av hva jeg trodde :) Heldige dere som bor på den rette siden av fjellene....
Men snart blir det varmt og godt for meg også i noen dager ;)

Snakkes :)
tine

Lappeline ♥ sa...

Du verden for noen flotte vesker..... jeg fikk også lyst å sy vesker. :))
Syntes den øverste knall fin som vi sier her vest :)

Kreative dager til deg

Helenee89 sa...

Jeg likte den øverste veska, og den forsiktige påskepynten ;-)

Astrid sa...

Så flotte!!! Og jeg som kjøpte en haug med kjøkkenhåndklær for et par år tilbake for å bruke til vesker, tenkte jeg da, men de ble jo bare liggende.. Tror jeg må ta de fram igjen, så inspirerende!

Teje sa...

Great 'Veska' Anne! I love both of them! We say veska also in Finland!
They are so beautiful and I like the soft look! I was thinking to make a new bag with my 'old' pattern but now I want to make a new veska!
Enjoy your day! x Teje

Heidi sa...

Så kjempeflotte vesker du har sydd!
Er veldig svak for gamle kjøkkenhåndkler, helst rødrutete, og har noen velbrukte, slitte som jeg broderte monogram på før jeg giftet meg. Skulle gjerne hatt tak i flere, men det virker ikke som noen har det. Mine velbrukte ender nok etterhvert i lappearbeider.
Vi har hatt nydelige dager, men dessverre har det ikke blitt utesitting for meg heller.

Mette sa...

Flotte vesker! Ble inspirert av forsytia'en din. Tror jeg skal ta inn noen og ha pa bordet her ogsa! :-)

Linda Aasan sa...

Stilige vesker! Likte den første spesielt godt :)

Martina sa...

PRECIOSO bolso!!!!
Espero que lo disfrutes mucho.
Muchas gracias.

Un abrazo desde España.

Martina.

Beate sa...

Så flotte vesker du har laga!
Ønsker deg gode påskedager!