fredag 23. mars 2012

Påstand.....

 De fleste quiltedamer vil kjenne igjen en sånn boks!! Ikke denne boksen spesiellt, men pene bokser generellt.  Gjerne kjøpt i farta på flyplasser rundt omkring i verden. Vi blåser i hva boksen inneholder,  men er det spiselig er det selvfølgelig et pluss, og smaker det godt er det enda bedre!!   Hva har quiltedamer i disse boksene??  Vi har ferdige oppkuttet stoff,  eller påbegynte men oppgitte prosjekter!!  Pent kamuflert i dertil egnede bokser!! Vi  kaster ikke stoffer som vi har har kuttet opp!? Vi kan få bruk for dem en vakker dag! :-)
 Her er noen av boksene mine!!  Inspirert var jeg på jakt etter ferdige 2,5" ferdige biter!! Jeg fant istedenfor disse 8  og en nesten ferdig blokk. Egentlig ganske ok.  Teknisk sett litt dårligere enn det jeg gjør  idag. Men pytt, pytt.....(mer lenger ned)

Jeg har fri om dagen, og har vært veldig reisesyk!! Det har vært på nippe til at jeg dratt  alene. Jeg vil så gjerne en tur til Amsterdam!!  Men så betalte jeg en bunke med  regninger og da var reisebudsjettet forsvunnet i årsavgifter og bompenger..... Det er undervurdert å leke turist i egen by, og en morgentur i Vigelandsparken er sletts ikke å forakte!!

 

 Jeg følte meg faktisk som en turist der jeg tuslet gjennom parken med kameraet mitt!!
Jeg var på vei til en yogaklasse som er ren terapi, hvis jeg glemmer stølheten i muskler jeg ikke ante jeg hadde.  Så en tur innom Katrines Quiltestue!!   Det var masse fint der nå, og ikke ble det  så dyrt heller!!  En hyggelig lunch med en god venninne, da trenger man ikke være i et annet land for å være glad!!
 Sånn ble toppen tilslutt!! Jeg var litt overivrig igår kveld og klippet vatt og bakstykke, men hadde glemt den ytterste kanten!! Nå må jeg finne ny vatt og skjøte bakstykke før jeg quilter!!
 Det er fantastisk vær i Oslo idag, og jeg sitter for første gang ute på terrassen. Sola steiker og det er  "bare" 23 mars!!
Blåveisen fant jeg i en hage...... Ha det fint!! Solhilsen til de som ikke har så fint vær!  Er det forresten noen som trenger en tom boks??  AnneK:-)

14 kommentarer:

Merete sa...

Jeg har også fri idag og nyter et fantastisk vårvær i Bergen! Det er så deilig med dører og vinduer åpne mens husarbeid blir gjort. Men du, hvem kan si nei til en tom boks :o) Kjøpte masse fint på årsmøtet, og igår kveld prøvde jeg å finne plass til det. Var ikke lett, så en boks ekstra hadde vært supert :o)

Mette sa...

Ikke fri her, MEN det er fredag og det er ok! Solen skinner og det formelig 'klor' i fingrene etter a komme seg hjem og gjore noe annet... ha en fin fin helg. Koselige bilder fra Oslo! Fikk rent hjemlengsel.. :-)

STEINKJERRINGA sa...

Ikke fri her heller, men en vannledning sprang lekk, og dermed fikk vi sende elevene hjem kl. halv tolv. Nå har jeg hatt to timer på syrommet og fått ferdig noen flere små sminkepunger med glidelåsfarge som passer!! Ja, er det ikke rart, man ser mon i bokser av alle slag, og noen ganger glemmer man hva som er oppi. Jeg savner et gullsmykke, tror det ligger i en boks... God helg til deg også.. misunner dere vårværet, fikk et bilde av hvitveis fra en venninne på Rykkinn i dag, hun fikk bilde av mine snøklokker. All snøen i hagen er i det minste borte..

ANNEPÅLANDET sa...

Sånne bokser har jeg også... med halvferdige prosjekter i. Ganske mange, faktisk. Skal bli spennende/interessant/overraskende å se om jeg får dem ferdig en vakker dag... :-S
Vidunderlig vær i dag! Bikkja og jeg har vært på tur i skogen - for første gang i år uten vanter. Og knapt nok noe snø igjen.
Ha en finfin helg!

Ati. sa...

Denne quilt blir fin, den også! Jeg har gode minner fra Vigeland parken, vi har vært der for mange år siden med barna...
Nå har vi endelig sol i dag etter uker med regen!

anitra sa...

Så fint det teppet blir. Du må jo ikke spørre om noen trenger bokser, for selvfølgelig gjør vi det! Det var forresten veldig hyggelig å se deg i dag. Ha en fortsatt fin helg! :0)

Lappeline ♥ sa...

Teppe ble jo kjempe fint og kjekt å
være turist i sin egen by.....
Kathrines quiltestue skullw jeg gjerne vært og Lappemakeriet likeså :)

Fin helg til deg

Vibekes lille ullne sa...

Herlig at du ikke gir opp selv om reisebudsjettet svikter, men "reiser" likevel. Oslo har jo mye fint å by på. Du er utrolig produktiv og lager så mye fint, fort. Vårværet er fabelaktig, nå er det bare å nyte! Ha en fortsatt fin helg! :) :)

Heidi sa...

Pene bokser har jeg mengder av, men må dessverre innrømme at jeg har lite av quiltesaker i dem. Men alt mulig annet + noen bokser på vent.
Koselig å være turist i egen by en gang i blant, særlig når været er så utrolig flott.

Quiltefia sa...

Test

Mette sa...

Matte bare inn og prove og se om du hadde denne irriterende ord bekreftelse ogsa... :-)

Mette sa...

Og det hadde du ikke....! :-)))

Heidi sa...

Ha,ha... kjente igjen den trangen til bokser - har blitt noen hektiske kjøp på diverse flyplasser ja....

Synnøve Marthinsen sa...

Har tittet litt på bloggen din og syntes den var kjempefin.Jeg er også en syglad dame som bruker mye av fritiden min ved symaskinen:)