søndag 14. oktober 2012

FERIE.......

 Dette har vært gulroten etter sommerferien.  Jeg klager absolutt ikke på sommerferien på hytta,  men behovet for å bli skikkelig tinet opp er stadig til stede.
 Og siden ferien i Florida i november  ifjor lå som et deilig minne, var det lett å ønske seg en reprise.
 Bil uten tak er selvsagt. Denne gangen med GPS.
 Trafikken er stor, men disiplinert og høflig.
 Vi landet i Miami,  men valgte å kjøre en time sørover mot KeyWest.
 Så idag da jeg våknet var det kokospalmer  og "stueplanter" som var utsikten.
Strand og båter, langt der ute.
 Strikketøy er selvfølgelig med. Lange flyturer og kjøring er perfekt for glattstrikk. Enkelt strikketøy som jeg ikke trenger å se på hele tiden.
 Etter en rolig morgen på KeyLargo, fortsatte vi mot feriens andre mål. Parrot Bay på KeyWest.
 Samme hotell som ifjor.  Nå er ikke jeg så veldig bereist, men jeg tror jeg kan si at dette er favoritthotellet så langt i livet. ( Jeg har ikke så veldig mange å sammenligne med:-)
 Utsikten fra terassen er rett ut i sjøen hvor vi nå snart  skal se sola gå ned. Florida er jo kjent for sine vakre solnedganger.

 Varme tanker til konditorbarnet som må passe huset og katten. Og til alle dere andre som vet at vinteren straks er over oss......God søndag!! AnneK:-)


12 kommentarer:

STEINKJERRINGA sa...

Deilig å få være med til Florida. Det ser ut som om dere har tenkt å nyte....

Siddis back home sa...

Så herlig med ferie! Nå drar jeg tilbake til usa om to uker, Houston og den årlige quiltefestivalen igjen, skal bli gøy, kos deg videre og ha en flott søndag i Florida1

ANNEPÅLANDET sa...

Ser deilig ut! Tenk at der har jeg bodd - på 70-tallet en gang.
Håper dere koser dere og nyter livet!

Unknown sa...

Dette så jo ganske så deilig ut! Ihvertfall når vi våknet idag til frost og 0 grader, nydelig vær da som en trøst :o) Kos dere! Takk for tips om garn til jakke - det er bestilt ;o)

Mette sa...

Husker godt turen din fra ifjor! Skjønner at gjentagelse fristet:-). Kos dere videre og takk for at vi får "være med"!

Tilonino sa...

Fantastisk :) Dette får meg også til å lengte tilbake....... Gleder meg til å følge med videre på reisen din.

Tine

Bodil husfrua sa...

Hei.Så koselig så heldig du er.Har så lyst tilbake til usa.Nydelige bilder.Kos deg masse ferie på hytta kan du ta igjen senere.Ønsker deg en riktig fin ny uke.Klem fra Bodil.

Unknown sa...

Ikke noe misunnelig i det heeeele tatt! Her sludder og regner det om hverandre og er så surt og kaldt at jeg har begynt på en dortheaktig genser i ren frustrasjon :) Kos dere masse!

Vibekes lille ullne sa...

"Bittelitt" misunnelig her kjenner jeg. Kos dere masse med sol og varme og vakre solnedganger. :)

Unknown sa...

Sol, palmer, strand, bougainvillea og en god seng... DET er ferie DET!

Takk for hilsen på bloggen min. Om jeg ikke har tålmodighet til å ligge på en solseng, så er jeg ute i solen fra morgen til kveld. Så sol får jeg også på tur ;-)

Kos deg videre!

Astrid sa...

Jeg skal absolutt ikke være misunnelig, for her har jeg sol og varme året rundt. MEN, Key West er bare helt fantastisk! Jeg var der for ca 25 år siden, og håper jeg en gang får anledning til å dra tilbake! Kos deg!
Forresten, jeg har helt glemt minne deg på 'postage stamp quilt squares swap'. Sjekk linken her http://thecuriousquilter.wordpress.com/2012/10/06/sign-up-begins-for-the-october-2012-psq-charm-swap/
Ellers kan vi jo bytte privat, som vi snakka om tidligere?

Chase sa...

Looks like you are having a great time here.. and saw you found some fabric... enjoy your time...:) It is cold here... I wish I am in FL..