søndag 16. august 2009

Medaljens bakside!!

Nå har jeg heklet ganske intenst noen dager, armene mine trenger hvile... Men det er så utrolig morsomt!! Jeg vet jeg har timer med festing av tråder som må gjøres....

Her er det 99 ruter heklet sammen...... Planen var 100, før kanten rundt hele teppet. Men jeg ombestemte meg, så dette er 120!! ruter....... Ganske fornøyd. Men det er fortsatt en masse tråder jeg må feste. Og så skal jeg begynne på kanten rundt!!!


12 kommentarer:

Bestemor Drillo sa...

For et fargerikt og flott teppe!
Festing av trådene er ikke så morsomt, men da vet en jo at arbeidet snart er ferdig. God natt til deg!

Anna-Karin sa...

Vilka härliga färger!! Håller med om att baksidans lösa trådar är jobbiga! Jag försöker "väva" in trådarna medan jag virkar (heklar heter det kanske på norsk?), och då går det mycket fortare tycker jag.
Jättefin blog du har!!

M sa...

Hei hei!
Jeg har fått mange venner med samme interesse/galskap; interiør. Noen tilfeldige kommentarer ja...men også noen som jeg har knyttet vennskapsbånd med som jeg vil møte.
Jeg er veldig åpen for vennskap på nett, det er jo hyggelig å få respons av likesinnede. Du er hjertelig velkommen hos meg iallefall!!
Finnes det et nettforum for quilteinteresserte?
Vil du at jeg skal føye deg til 40+ bloggen?
Klem,M

Groskro sa...

Wow!! Det teppet ble fint!! Men kjedelig å feste ender ja:-)

bodil sa...

Hei.Teppe ditt blir virkelig fint.Er så nydelig den blåfaren som du har som hoved farge.Fine farger de andre å.Lykke til med festing av tråder.Jeg bruker å feste trående efter att jeg har heklet noen ruter,hekler noen til fester.Så blir det ikke så mye til slutt.Pass på armene dine så det ikke blir akkut.Kvil dem av å til.Mange hilsner fra Bodil

Yoga-lady sa...

Du er rå!!! Synes jeg hadde heklet mye siden jeg kjøpte garnet.... men innser at armer og skuldre må ta en pause... Venstre arm er ikke god, vet ikke om det er heklingen, men jeg drar til kiropraktoren i dag. Det er lenge siden jeg heklet så mye på en gang, så det ble uvante bevegelser for armene.
Jeg fester også tråder etterhvert så jeg slipper å sitte med alle til slutt. Det grønne teppet er snart ferdig....
Det var forresten lov å ha med tre-heklepinne på flyet så der var det greit med litt håndarbeid!!!

ida sa...

åååh! det er superfint! :)

Yoga-lady sa...

Hei igjen, du bare MÅ gå på bloggen min og lese det siste innlegget, men denne gangen bruke oversettingen som jeg nå (endelig) har fått lagt inn. Jeg fikk fullstendig latterkrampe av å lese den norske oversettelsen av den engelse teksten!!!!! Milde masurka!!!!

Ellen sa...

du såå lækkert . gjammen e du ivrig og flink asså....

Linda sa...

Fantastisk!! Og en god påminnelse på at jeg skal fortsette å feste trådene underveis.. Frister stort å bare hekle i vei, men fikk brutalt merke det motsatte forrige gang. Husker jeg satt en hel GP-finale og festet tråder på det "beigishe" teppet. Ble så lei at jeg la det vekk i 2,5 år!

Veldig spent på nygarnet du har kjøpt, farger og slikt..

Heidi sa...

Så nydelig det blir! Med dette resultatet er det verdt all festingen av tråder. Lykke til :)

sally sa...

I love the blanket.