onsdag 26. august 2009

Vakkert vær.....

Dette er tidlig kveld over Vega!! Det har vært 2 dager nå som har vært helt magiske, sett fra en østlendings ståsted...... Det er sol, varmt i luften, samtidig som man kan fornemme at det er høst .

Jeg har tilbragt noen uker her i Brønnøysund, men det været vi har hatt nå, likner ikke på noe av det jeg har opplevd her før.... Vi får håpe det holder....

Legg til bilde
I formiddag, før vi begynte å jobbe, gikk jeg meg en tur. Vanligvis er jeg på jakt
etter bær og sopp? Men idag fant jeg en liten konkylie, eller et snilehus. Det jeg regner med at en eremittkreps har bodd i!? Da jeg gikk hjem, hadde jeg lommene fulle. En pen liten haug!!
Snodig, egentlig. Men det er nok måka som finner sneglehusene i sjøen, flyr opp på land og spiser den som bor i sneglehuset. Disse tomme skal jeg ha med hjem til Oslo.

7 kommentarer:

Michelle sa...

So beautiful! What a find with those shells!

bodil sa...

Hei.Virkelig nydelige bilder du har tatt.Så heldig dere er så har så nydelig vær.Hær på Frei er det litt regn i dag.Ha en riktig fin arbeidsdag i Nord.Bodil

Bestemor Drillo sa...

Så vakkert det er der oppe! Skjell er et av naturens kunstverk og de er så fullendte i form. Har alltid vært fasinert av dem. Ha en god dag !

Flittige hender sa...

Så koselige bilder. Nydelig natur. Skjellene var flotte.

Anna-Karin sa...

Ser härligt ut!! Snäckorna (skjellene?) är ju så vackra!
Kram!

Elins systue sa...

Artig med skjell. Jeg har også samlet alle steder i verden jeg har vært

Elins systue sa...

Artig med skjell. Jeg har også samlet alle steder i verden jeg har vært