tirsdag 18. august 2009

Nett-handel....

Jeg har gjort det igjen.... Pakke i posten....Jeg har nevnt det før, jeg vært på leit etter Rowan garn. Det er noen i Oslo som har noe, men selvfølgelig ikke akkurat det som jeg ville ha. Hva gjør man da!? Man ber om hjelp!! Og Linda, hadde svaret, Wincestergarner en garnbutikk i Sverige. De selger og sender Rowan garn i Norden. Lett og oversiktlig side. Nå har jeg sett og studert de fargene som Attic24 bruker, men denne gangen, har jeg fjernet meg endel fra bare pastell og veldig klare farger. Jeg vet foreløpig ikke hva jeg skal lage. Noe hekling må det bli, men nå må jeg holde meg selv i ørene og ferdigstille det forrige teppet. Kanten er heldigvis påbegynt!!

Jeg var så nyskjerrig på å se hva som kom, så jeg tok med kamera til postkontoret.... Jeg ventet med å ta bilder til jeg var ute av posten, så sprø er jeg ikke..... Men her har de kommet ut av papiret!!

Og her!! Se er de ikke fine?? mykt og deilig garn. Pure Wool DK er navnet. En ting som forundret meg var at de tok kr 60,- for portoen, men det var frimerker for kr 232,- så det regnestykket skjønte jeg ikke. Men det gjorde at hvert nøste ikke ble så mye dyrere en hva man må betale for bra garn her hjemme... Bra unnskyldning!?


Jeg har vært i en begravelse idag. En kollega, døde brått og uventet. Vi skulle reist sammen til Brønnøysund, men slik ble det ikke. Det er veldig trist, og vanskelig å fatte at et menneske blir borte fra den ene dagen til den andre. Det minner en på at tiden vår her styrer vi ikke selv. Og det setter også igang tanker om hvordan man bør leve i forhold til de menneskene som man omgir seg med. Lev idag som du skulle dø imorgen, er det vel en slags regel.....
- En rose til Roar, en hedersmann.....og gode tanker til familien hans......

8 kommentarer:

Heidi sa...

Har ikke forsøkt Rowan-garn, men det ser deilig og mykt ut. Lekre farger!
Det er trist og vedmodig når noen dør brått. Klart det gir mange tanker om hvor mye vi ikke vet.

Anonym sa...

Hei.Virkelig nydelig garn du har kjøpt.Fine farger.Skal bli kjekt å se va som blir av det.Det ble nå vel ikke store fortjeneste for dem som sente det til deg.Trist å høre om kolegaen din.Får så vont inni meg når jeg hører om sånt.Bra att vi ikke vet va morgendagen bringer.Ha en riktig fin Onsdag.Klem fra Bodil

ida sa...

du er min netthandlingshelt! :)

Linda & Jim sa...

Har ventet på dette innlegget -gledet meg til å se hva du fikk:) nesten som å få pakke sjøl.. Du må ta med et nøste til Ellen, så jeg får kjenne på det, gidder du? Aldri prøvd Pure wool, men ser mykt ut.

Så trasig med dødsfall. Bra vi ikke vet hva som venter.

Linda

Anna-Karin sa...

Visst är garnet underbart! Betsällde också från Wincentgarner, och jag betalade inte heller "tillräckligt" för portot. Förstår inte riktigt det. Men glad blev man!! Härliga färger. Jag väntar fortfarande på färgen "tea rose" som var slut när jag beställde, hoppas varje dag att det ska ligga i brevlådan. :-)

Ledsen att höra om din kollega.
Kram Anna-Karin

Steppstiche sa...

Hey hey Anne!
Wonderful yarns !! I bought Alpaca yarn in Leknes. Great price! I loved my holidays very, very much, and hope I will be back in Norway soon. Actually we have 35° here in Germany. What a temperature shock: from 7°in Leknes to 36 °in Düsseldorf. yesterday. Hope you have a wonderful time in the north. Wish you very well - Monika

Ipu sa...

Thank you so much for the tips to Swedish netshop. I am also in love with Attic24 and ordering the yarns from UK has really been expensive. Will now try this shop...I just have to find out first what to do:-)

Kari Anne sa...

For en lekker samling av garn du har kjøpt :o)

leit med kollegaen din...

Håper du får en fin uke!

Hilsen fra Kari Anne