lørdag 22. august 2009

Så var det på han igjen!!

Jeg er tilbake i Himmelblå-landet, det vil si jeg er midt i Himmelblå.....Egentlig ikke i midten, men i starten av de to siste episodene. Det var utrolig fint å komme tilbake igjen. Når man går av flyet i Brønnøysund, slår den friske havlufta mot deg. Men jeg er ikke her på ferie akkurat, det er full fokus på jobb..... Det betyr at jeg måtte la mitt deilige nye garn bli igjen hjemme sammen med det snart ferdige hekleteppet som jeg tror!? blir veldig fint....... Jeg hadde ikke plass i bagasjen.
Nå drar jeg skjelden noe sted uten og ha med et håndarbeid, denne gangen er det en ullbukse til lille Iben, som skal strikkes. Fint å ha innimellom.

Og så har jeg med kamera!! Det er så vakkert her oppe, at selv mine bilder blir noen ganger ok.
Egentlig skulle jeg vært i den helt andre enden av landet. Det har seg sånn at noen veldig gode venner befinner seg sammen!! uten meg, på en hyggelig hytte.... Ikke så veldig festlig å tenke på. Jeg må jobbe, mens de antagelig sitter å mimrer fra den gangen vi var 25!! Urettferdig, ville barna mine sagt..... Sånn ble det denne gangen.......6 kommentarer:

Yoga-lady sa...

Kos deg i Himmelblå-landet!! Det ser så flott ut der oppe. En Nord Norge tur MÅ snart stå på ferie-planene...
Jeg drar til Bali om 2 dager, ganske forskjellig, men også vakkert. Så mens du farter mellom holmer og skjær så skal jeg skue ut over rismarker og gamle templer.
Du kan jo kanskje bruke litt av tiden på nettet og se om det er noe sted du har lyst til å reise til når du kommer hit til Asia.....
Klem fra meg

Anna-Karin sa...

Vilka underbara bilder!! Ha det så gott!

bodil sa...

Hei.Så nydelige bilder du har tatt i Himmelblå.Håper att du ikke får alt for mye hjemmlengsel til dine.Av og til er verden urettferdig.Enig med barna dine om det.Du får kose deg med strikking av ullbokse og ta mange fine bilder når du har litt fri.Ha en riktig fin Søndag.Klem fra Bodil

Michelle sa...

It just looks so beautiful there! I hope you don't have to work too hard and can find some time to enjoy it!!

Bestemor Drillo sa...

For et flott område! Kos deg med omgivelser og buksestrikking. Ha en fin uke!

Steinkjerringa sa...

Er så glad for at du er der du er, så har vi andre noe å glede oss til. Du rekker nok å strikke mer innimellom alt det andre som du MÅ. Lykke til!