tirsdag 1. september 2009

Nå har jeg strikket på flere ting samtidig. Jeg hadde med meg et stort strikketøy da jeg kom hit i april. Det er straks ferdig. Men ullbuksen og halsen er bestillings-strikk til en liten jente som har begynt i barnehagen.

Jeg tror bena er litt lange, jeg har strikket etter mål!? Men det gjør ingen ting om den er for lang, fordi det er lett å brette dem opp!! Den er strikket i et nylonforsterket garn. (Har somlet bort magebeltet) 150 g nøste. Mønsteret har jeg funnet i Drops design.


Halsen er strikket i et garn fra Drops, mykt merino ull. Brukte et nøste. Jeg fant et mønster på drops-design her også, selvom jeg ikke egentlig fulgte det, jeg trengte bare se hvordan jeg måtte strikke den. Jeg tusler ofte rundt med kamera, og jeg fant en busk med nyperoser.... Litt sene, eller litt tidlige??? Idag skinner sola igjen her i Brønnøysund!! Jippi!!
5 kommentarer:

Bestemor Drillo sa...

Den halsen så veldig god ut, må nok gå inn på Drops igjen.
Ha en fin dag der oppe!

bodil sa...

Hei.Buksa og kragen var kjempe fine.Sikker på att dem blir fornøy med dem.Virkelig gode å ha i barnehagen.Fine farger.Ha en riktig fin dag der Nord i sola.Bodil

Yoga-lady sa...

Som vanlig blir alt du gjør veldig vakkert...... Jeg er hjemme igjen etter utrolige dager på Bali (det har du vel sett..). Har fremdeles problemer med venstre arm, så jeg tar heklingen litt med ro. Dvs. nå MÅ jeg la det ligge litt, tre-heklenåla brakk!!! Ikke funnet noe her, men får ny med besøket som kommer 19. september.

Bestemor Drillo sa...

Høyreklikk på knappen og last ned til dine bilder. Gå inn på utforming og gadget legg til bildet
og link webbadressen i adressfeltet. Håper jeg har forstått deg riktig, hvis ikke spør meg igjen.

Randi sa...

Endelig fant jeg deg. Ja du er litt gal, men jeg er så imponert og kjenner meg jo litt igjen når det gjelder å ha mange prosjekter på gang. Lykke til videre med bloggingen. Jeg kommer til å følge med. Randi