onsdag 23. september 2009

Litt trist!!


- Jeg er akkurat ferdig med en veldig intens jobb-periode.... Jeg har vært så heldig å få være med å lage den norske tv- serien som kanskje har hatt flest seere noen gang. Det har vært spennende, utfordrende, gøy, slitsomt, vått, vindhard, langsomt, stressende, egentlig alt på en gang, men alt ialt en fantastisk opplevelse. Jeg, en Oslo jente som har fått bo i en av de vakreste landsdelene over ganske lang tid. Jeg har sett årstidene, vær og natur forandre seg. Istedenfor å måtte sitte 30-40 minutter i bilkø, for å komme på jobb,har jeg kunnet tusle noen meter over i en komfortabel båt, som har fraktet oss trygt frem til Ylvingen. Denne øya som ligger der med sine 20 fastboende sjeler.Øya, som vi, 35 støyende filmarbeidere har innvadert og tatt oss til rette på. Ylvingene har mottatt oss med stor gjestfrihet og hjelpsomhet.... Jeg griner nesten når jeg tenker på at jeg ikke vet når vi sees igjen. Det er en kjennsgjerning at det er lett å dra, men kanskje ikke så greit og bli igjen. Når roen igjen senker seg etter at støyen har dratt?? Nå blir det for alle å vente på det ferdige resultatet av alle timene som er jobbet..... Engang utpå nyåret i 2010, da kan vi glede oss til 8 nye episoder!! Jeg er sliten og litt trist, men også utrolig glad for, og glad i både de menneskene jeg har jobbet med, og de som jeg har møtt på min vei. Dette kommer alltid til å vekke gode minner fra en utrolig fin jobb!! Takk for meg i Himmelblå- landet, jeg kommer helt sikkert igjen.......

10 kommentarer:

bodil sa...

Hei.Virkelig nydelig bilder.Ja jeg regner med att din tid i det nydelige Nord blir ett minne for livet.Det er jo virkelig vakert der og det virket som om att det er veldig mang hyggelige mensker der når dem ble interjuett på programet Bak serien Himmelblå.Ha en riktig fin høstuke vidre Klem fra Bodil...Hånda mi er mye bedre så nå er det full fart med strikking av labber

Randi's Tanker sa...

For noen herlige bilder og for en herlig beskrivelse av tiden din på Ylvingen. Gleder meg til de nye episodene kommer på nyåret.

Hvil deg nå. Vel fortjent!

Linda og Lynet sa...

Jeg blir så utrolig smigret!! Selv om jeg bare bor i nærheten av Ylvingen..:)

-Du er velkommen på besøk!

Marit sa...

Nydelige bilder! Forstår godt at du blir trist... gleder meg til nyåret og nye episoder!

Heidi sa...

Skjønner godt at det er vedmodig at denne perioden er over. Men vi gleder oss til episodene kommer på nyåret. Og alle som har sett bildene dine fra Himmelblå-innspillingen har vel fått lyst til å besøke området.

Steinkjerringa sa...

Jeg blir så glad for at du snakker så varmt om min landsdel. Jeg har bodd der du bor, og av og til lengter jeg dit, især når regnet pisker mot rutene, som nå. Jeg har en nabo som er fra Ylvingen, har sett et par episoder med henne og det var riktig fornøyelig. Er jo litt spent på hva din rolle var? Du var kanskje bak kamera? Uansett: Jeg gleder meg veldig til serien starter igjen.

Fin i Formen - Margrethe sa...

Så fine bilder, og så spennende å få være med å jobbe med TV innspilling. Må innrømme jeg ikke har sett en eneste episode av Himmelblå, men kanskje jeg må følge med nå på de nye episodene :)

Michelle sa...

Anne, I am SOOO glad that you got the quilt!1 I was so nervous when you commented that you hadn't received it yet. I am so glad it arrived in good order! Enjoy it in good health!!

bodil sa...

Hei igjen..Har sendt deg e post..Go helg Klem fra Bodil..

Bente sa...

Ja, det er ganske trist at det er over. Vi har hatt en flott tid der oppe. :)
Klem fra Bente