søndag 6. september 2009

Honey, I`m home!

Ja, jeg er hjemme igjen!! Etter 16 dager i Brønnøysund, har jeg invadert heimen igjen. Det er deilig å komme hjem til et strøkent, ryddig og rent hus, men litt skummelt også fordi det er en kjennsgjerning at det er jeg som står for en stor del av rotet...... Men jeg var flink og pakket ut en diger bag, sorterte alt og gikk ikke i den vanlige - orker ikke pakke ut -fella!? ( eh, jeg har visst en bag til!)


Her er langtids prosjektet mitt!! Sylvi 2 , i en redigert utgave. Den første, strikket jeg helt etter mønsteret, men denne har jeg tilpasset. Jeg valget å strikke, forstykkene og ryggen sammen, opp til under armene. Så strikket jeg armene, satte alt sammen og laget raglan-felling. Hadde 4 masker mellom fellingene, og laget flette. Det samme gjorde jeg på forstykkene, flette hele veien opp. Jeg valgte bort hetten. Tanken var å ha en trang høy hals. Har foreløpig sydd in tre store trykknapper. Den er ganske stor, den har seget allerede. Perlestrikk er veldig tøyelig. Jeg vurderer å vaske den i litt varmt vann?? Jeg mangler en blomst på venstre side oppe. Så det må jeg også gjøre.


Sylvi 1!! Har brukt den masse. Både minstebarnet og jeg.


Vi fikk det været vi trengte på lørdag!! Det var utrolig bra, fordi det gjør jobben mye lettere. Det var trist å dra fra Ylvingen, men jeg håper at det blir muligheter for å komme tilbake på ferie....
Da jeg kom hjem lå det brev fra Bodil med flotte sokker og sjokolade......:-) Tusen takk!!


8 kommentarer:

Bestemor Drillo sa...

Velkommen back ! Den der har du hatt mye jobb på, men et fint resultat. Ikke bruk altfor varmt vann da !!!!!!

Kari sa...

Borte bra, men hjemme best....
Jeg blir helt matt av prosjektene dine, fatter ikke hvordan du får fullført alt sammen uten å bli alldeles stiv i nakke og skuldre!!!! Flott kåpe/jakke den der du - tar du bestilling?

Michelle sa...

Welcom home and oh my, that is gorgeous! I cannot believe how beautiful that is!! It looks perfect for fall and winter here in New York! Where do I send my order??

Jay sa...

Hi, I just got back from a long trip also..check my blog! Would you like to participate in a Purple square swap with me? If so I will send you the letter and instructions.

Anonym sa...

Hei.Kjempe herlige jakker.Elsker slike fasonger på jakkene.Fine farger.Har nylig kjøpt meg en grå vi utapåjakke til høsten.Har kunne tenkt meg de mønstrene der.Har ikke sett innlegget didt før nå i dag.kjekt å se att labbene var kommet fram.Regner med att dine synes det var godt å få deg hjem igjen.Ha en riktig fin Mandag Mange hilsner Bodil

Marit sa...

Home, sweet home.... Nydelig strikkekåpe! Jeg liker begge to. Det er mye arbeid som ligger bak et så flott resultat, gratulerer!
Hvor finner du så fine mønster?

Steppstiche sa...

Hey, what a wonderful knitting. From where did you have these fantastic pattern? Oh, and I remember very well that sky ...
Welcome back!!

Granny Lyn sa...

I just wanted you to know that I LOVE this sweater! I have been wanting to tell you for weeks. you have such a beautiful knitting hand, my knitting comes out so awkward...thanks for the eye candy!