lørdag 19. september 2009

Bag swap!!

Jeg har vært på reise med jobben en uke. Uten tilgang på internett. Jeg hadde med meg pc, men jeg klarte ikke å komme meg på nett!! Da jeg kom hjem, ventet det en lapp fra postkontoret. Og gjett hva det var , jo det var min Bag Swap!! Thank you, Lyn!! Hun har heklet en bag som jeg kan ha strikketøyet mitt i!! Hun har vært inne på bloggen min, og funnet ut at jeg ofte går med strikketøyet mitt i en pose. Og det er helt riktig observert..... I tillegg kom det et hyggelig kort, et quilteblad og 3 stoff biter!! Veldig hyggelig tenkt!!
Dette garnet er min siste fangst!! Tynt fint ullgarn. Som skal brukes til??, jeg har foreløpig begynt på et par pulsvanter..... Men det blir nok noe større også!?
Yngste barnet mitt skal bli konditor!! Hun har akkurat begynt i lære, på et supert konditori som heter KristinesFranskeFristelser. Nå har hun deltat i sin først konkuranse for lærlinger.

På fredag var det 12 deltagere hvor 6 stykker gikk videre. Dette er det hun laget idag på dag 2, og fikk 4. plass!! Ikke dårlig etter knappe 2 mnd i jobb!! Mor er veldig stolt, og barnet veldig sliten......

4 kommentarer:

Granny Lyn sa...

You are so welcome! I'm so happy you like it!

Your translate button isn't working today, but I can tell by the picture, you have already filled the bag,,,LOL

I have read most of your whole blog, and was anxious to comment but did not want to give myself away. but I enjoy it alot!

hope you carry your bag in good health!

Michelle sa...

What a great bag! And a great cake!Your daughter is just as talented as you - it must run in the family!!

bodil sa...

Hei.Velkommen tilbake.Så fin heklet veske du fikk.Kjempe fin til å ha hekle strikkegarn i.Så mye fint garn og fine farger på du har fått tak i.Skal bli kjekt å se va som kommer ut av det.Så flink en datter du har dær var det mye fint og godt nam nam....Ha en riktig fin helg videre Masse hilsner fra Bodil....

Kari sa...

Så koselig med sånne flotte overraskelser i posten da!!! Her har vi fått besøk, været er ikke toppers, men det er monson-tid så man må regne med litt skyer og regn. Drar til Krabi i morgen og krysser fingrene for litt sol og strandvær....
Men - tro det eller ei. Tre heklenåla fra Norge brakk for noen uker siden og Beate hadde med ny fra Norge. Tror du ikke den kom "ferdig brukket" inne plasten. Tror husfliden må ha fått en dårlig vare..... Så nå venter jeg på ennå en ny som blir sendt fra Norge, en venninne sender også en vanlig heklenål.... og jeg som verker etter å forsette på teppene :-((. Kos deg hjemme hos dine kjære igjen!!
PS- hvis de der kakene til yngstebarnet er like gode som de ser ut så - jatakk!!!!