onsdag 9. september 2009

nr 100Jeg anser meg selv som over gjennomsnitlig glad i blomster. Det betyr ikke at jeg på noen måte har en prakthage, eller prøver å få det. Men jeg liker å ha mange krukker med forskjellige blomster og jeg tar meg en tur innom Mester Grønn med jevne mellomrom. Det er ikke så lenge siden jeg snakket om erteblomster, eller heller mangel på dem...... Disse fantastiske digre her, står i en hage i nabolaget. Jeg tok meg den frihet å ta bilder av dem. Tror de var oppmot 3 meter høye, og ca 40 cm i blomsten. Fantastisk!! Jeg pleier å ha noen i hagen min , langs gjerdet, men fordi jeg ikke var hjemme i vår- ingen solsikker!!
- Se, nå er jeg ferdig med hekleteppet. Jeg har blogget om det før, men nå er det endelig ferdig!! Det er heklet i PT2. 14 forskjellige farger. Inspirert av Attiv24, det ble heldigvis ikke ren kopiering. Jeg brukte 7 forskjellige farger på de to innerste omgangene. 3 lyse farger på omg 3, og 4 forskjellige blå-blå/turkis på omg. 4.
Synes selv det ble et fint uttrykk. 7 omg med bord, rundt hele teppet, en pyntekant ytterst, den er i litt klarere turkis. Fikk ikke fatt i helt korrekt farge..... PT2 er litt stivt, men det er fine farger i paletten, og det var avgjørende for meg her.....Katten min, er ikke spesielt villig til å la seg avbilde.... Men det vil ikke forundre meg om hun inntar teppet hvis det byr seg en mulighet.......
-Jeg er på jakt etter en dame som heter Randi, hvis bestefar hadde tilknytning til en ferge i Brønnøysund som heter Torget......5 kommentarer:

bodil sa...

Hei.Det må jeg si var noen digre Solsikker Jeg er så gla i solsikker.Har en duker og forskjelli med det.Men mine fem som jeg sådde er ikke blitt så høge dem de er blitt små.Teppe ditt var kjempe fint med mange nydelige farger.Men du må nå passe på kattepusen så hun ikke legger seg oppå det for da blir det så gale med katthår og det fine teppe ditt blir ødelakt.Har send deg e post.Ha en riktig god natt.Bodil

Bestemor Drillo sa...

Nydelige farger i teppet, det kan du virkelig være stolt av !

Turid sa...

Teppet ble veldig fint. Så smart å ha et system i hvor fargene skal være, når en skal bruke så mange farger. Det er så mange gode ideer og tips å ta med seg ved å lese andre blogger. Koser meg med din blogg!

Marit sa...

Lekkert teppe i nydelige farger. Takk for at du forteller om fargesystemet du bruker. Fargerike arbeider ser ofte litt tilfeldige ut, men det er ofte litt system i "kaoset" som gjør at det blir fint. Søt pus du har!

Linda og Lynet sa...

Teppet ble fantastisk! Fargerikt men samtidig ikke for skarpt i fargene. Misunnelig:)
Fikk heklet litt idag, men ellers er det skikkelig feriemodus..

Ha ei finfin helg!