torsdag 19. november 2009

Quilte dilemma....Jeg er veldig glad i, "og god til" å begynne på nye arbeider. Jeg finner noen nye stoffer, fristende ........Jeg finner noe fint jeg vil lage, fristende..... Jeg er et svakt menneske når det kommer til nye prosjekter. Men jeg er IKKE!!!!!! så god til å gjøre dem ferdig!!!!! Utrolig irriterende. Tror også at jeg hadde spart en del penger, hvis jeg hadde gjort prosjektene mine helt ferdige, for da hadde også arbeidene vart mye lengre...( Og det hadde vært mange fine quilter i huset her!) - Jeg har et slikt arbeid liggende. Pent tråklet, klart til å QUILTES!! men det er her skoen trykker. Å frihånds-quilte på maskin ikke min sterke side. Jeg er rett og slett redd for å ødelegge hele greia!? Håndquilting, er forsåvidt greit. Det har jeg lært veldig grundig for lenge siden av min "gamle" lærer Ellen Borge. Men det tar tid....... Og det har jeg ikke alltid nok av.....Så idag når jeg våknet, kom jeg på at jeg har en jule-quilt hengende på arbeidsrommet, og siden det drar seg mot jul, hadde det vært hyggelig å fått quilten ferdig i 2009 . Hva skal jeg gjøre??? Dette var en månedsquilt (O Tannenbaum) som jeg fikk sendt gjennom et år fra Kaktus quilt for ca 2 år siden. Det var ganske gøy å få disse pakkene i postkassa!Og så vidt jeg husker klarte jeg å sy det jeg skulle hver måned, slik at de ikke hopet seg opp. Dette er det største arbeidet jeg har sydd med log cabin, og det var morsomt. Når jeg tar det fram idag, er jeg fornøyd med det jeg ser, men så var det å gjøre det helt ferdig da.....

En litt pjusket novenber rose.

11 kommentarer:

Kari sa...

For meg ser det der ganske ferdig ut???? Men det mangler vel noe kanting....det gjør du i en fei!!! Det store spørsmålet er: "Fikk du vaska gølvet???"

bodil sa...

Hei.KJEMPE FIN...Den må du gjøre ferdig.Virkelig fin Har ikke ord.Nydelig..Sett i gang å gjøre den ferdig.Ønsker deg en riktig fin Torsdag.Klem fra Bodil...

Merete sa...

Det var en nydelig quilt, du MÅ jo bare få den ferdig. Jeg har sendt bort store arbeider til quilting, rett og slett for å få dem ferdig. Har ikke tid eller tålmodinhet til å håndquilte store tepper, og det er så klumpete å quilte store ting på en vanlig maskin. Det koster litt penger, men det er verdt det - har aldri angret:o)

Turid sa...

Vakkert! Quilting kan jeg ikke, men var spørsmålet om du skulle sy sammen tråklingen på maskin eller for hand? Bare hopp i det du selv tror er best for teppet. Lykke til uansett. Klem fra meg :-)

Bestemor Drillo sa...

Dette er du bare NØDT til å gjøre ferdig ! Det er jo så flott!
Ha en settigangkveld! Klem!

Fin i Formen - Margrethe sa...

Oj, nok et vakkert arbeide fra deg! Dette må du prøve å få ferdig til jul:) Jeg er ingen quilter, så noen råd for hvordan du skal få arbeidet ferdig tror jeg ikke du skal få av meg:)

tubakk sa...

Send det til ei med longarm-maskin. Hadde lenge problemer med det, men nå har jeg funnet ut at skal jeg klare å sy mange store tepper, må jeg sette vekk quiltingen. Jeg bruker Jannes Quiltestudio, og blir alltid fornøyd. Ikke lang ventetid heller der.

Laila sa...

Eit nydeleg teppe som fortjener å bli gjort ferdig. Eg hadde garantert sendt det til "kjøpe-quilting". Vel andvende kroner, spør du meg :)

Lise in Norway sa...

Hei vennen
Du må jo gjøre denne ferdig.!Jeg quiltet min med stoppefoten og har angret siden for jeg hadde ikke teknikken inne.Vurderer sterkt på å plukke opp.Men kan du håndquilte er det jobben vært. Ellers kan jeg anbefale deg Merete. Det er pengene vært og du blir garantert ferdig til jul:-)Jeg nyter min du og lukker litt øynene for stoppefoten........
Gratulerer med den nye jobben!!!!!!!!!(NRK ?)

Anonym sa...

Dette er jo bare så vakkert og flott arbeid. MÅ det quiltes for denne julen da? Husker du forresten diktet om Ingrid Sletten fra Sillejord.... Du får iallefall ting opp fra kista! tittit

Michelle sa...

Anne, that is so gorgeous!! I'm behind on reading and getting caught up and wouldn't you know it I can't get Google Translate to work! I'm just looking at pictures right now, but this quilt is just divinely gorgeous!! What talent you have!