mandag 24. mai 2010

Intet nett-ingen blogging........

Disse maidagene er dyrebare og det er mer fridager enn arbeidsdager, det føles ihvertfall slik!? Dette er den tiden jeg venter på og lengter etter hele vinteren. Plutselige er den her, og da gjelder det å nyte den til fulle.......
De fleste fridagene tilbringer vi på hytta vår. Der går dagene med til å nyte stillheten og roen, denne perioden før alle sommergjestene invaderer skjærgården. Jeg er også en av dem, men jeg liker tiden fra påske og fram til St.Hans aller best.

Denne pinsehelgen har jeg tasset rundt med kameraet og jeg tatt en del bilder. Det er både morro og tidvis ganske frustrerendeNaturen er så fresh og ny, fargene veldig intense og alle blomstene titter endelig frem...... På håndarbeidsfronten har jeg strikket noen fisker, og fått gjort denne lille swap quilten min ferdig. Den er litt skakk og rar, alt er sydd for hånd, men den får duge. Quilten er bare A4 størrelse. Den skal til Usa!! Det har vært gøy med disse swapene, spenningen med å se hva som kommer i posten, og også det å lage noe som en annen skal få....... Jeg håper at alle der ute har hatt en fin pinse........
Posted by Picasa

4 kommentarer:

Vibekes lille grønne sa...

Absolutt fineste tiden på året dette! Skjønner godt at du vil utnytte tiden best mulig. Alt er så nytt og grønt og vakkert! Ha en fin uke! :)

Marit sa...

Nydelige bilder! Hva er bedre enn fridager i mai med nyutsprungne blomster? Swap quilten din er kjempesøt. Nyt forsommeren!

Mª Clara Lloveras sa...

Hi,
Thanks for visit my blog and your comments!!!
Your work is very lovely, I love it!!!!

Regards from Spain.
PD:
I'm trying to put a translator, but it's hard ....

Gudveig HN sa...

De blomsterbildene dine er nydelige!
De fineste motivene er natur og blomster :-)