tirsdag 4. mai 2010

Jeg har konvertert!!

Neida, Roma reisen har ikke slått meg helt ut, slik at jeg har skiftet til katolisismen..... ei heller har jeg blitt muslim..... Men nå har jeg fått min egen splunkrende(morsomt ord!!) nye Mac pro!! Jeg har konvertert til Mac!! Jeg vet ikke helt hva det innebærer ennå, men jeg har nå min helt egen bærbare datamaskin..... Jippi, og julekvelden!! Yngstbarnet tror jeg lider av en slags midlivskrise, (blir 49 om noen dager). Hun synes kanskje mor tar det litt ut med dette innkjøpet!? Men sannheten er at jeg har blitt mye flinkere og ikke minst mer interessert i data etter at jeg begynte å blogge. Jeg har en praktisk jobb, og bruker bare data som et bi-verktøy i jobb situasjon. Nå har jeg faktisk klart å komme meg på nett på egenhånd.... Men nå blogger jeg på familiens stasjonære-pc....
Jeg gleder meg til å lære!! Nå kommer symaskinen til å støve helt ned.....
Posted by Picasa

8 kommentarer:

Lappestua sa...

Gratulerer, Heldigfia!

Merete sa...

Gratulerer med ny Mac! Du kommer nok ikke til å angre :o)

Turid sa...

Gratulerer så mye med et sånt stort og flott innkjøp. Det er kjempeviktig å en data som fungerer. Spennende å høre hvor fornøyd du blir med mac, har aldri prøvd det selv.

Jeg sitter med min bærbare på fanget, mens jeg har et halvt øye på tv'n. Nesten litt avhengighetsskapende. Merker at data tar over mer og mer for avis og tv.

Ønsker deg en fortreffelig kveld. Masse hilsen Turid

Ati. sa...

Gratulere med ny datamaskinen.Jeg er veldig nyskjerrig om du synes det er enkelt med Mac.Da vi kjøpte en ny bærbær pc sa de at det er vanskelig a lære når man har hatt Windows for flere år.Jeg folger med :-)

Anonym sa...

GRATULERER!!!!! Det gjelder å henge med vettu` og piper det et eller annet sted så ikke spør søstera di, men mannen din.....tittit

Linda sa...

Gratulerer med ny pc! Jeg ønsker meg også en Mac:-) Du blir nok veldig fornøyd!

Vibekes lille grønne sa...

Gratulerer med Mac og egen maskin! Har så vidt prøvd Mac på jobb, og må inrømme at jeg skjønte ingenting. Det var som å begynne på scratch med data, så jeg ble ikke øyeblikkelig frelst for å si det sånn. Blir spennende å høre hvordan du liker den! :)

Heidi sa...

Gratulerer! Har aldri forsøkt Mac, men du blir sikkert frelst, nå som du har fått din egen.