søndag 2. mai 2010

Og så plutselig var det mai, gitt!!

Jeg vet at det er mange med meg, som nå gleder seg over at mai er her!! Endelig kan vi tenke på å plante ut!! Og ikke minst, se på det som kommer opp av jorda av seg selv!!Opplevelsen av Roma, har ikke sluppet meg ennå!! Jeg tror at det er den vakreste byen jeg har vært i. Så mye kultur og historie på et sted. Egentlig vil jeg reise tilbake med en gang!!
Denne helgen har jeg endelig fått ferdig denne "ufo`en". Den har ligget i en pose et par år, før jeg bestemte meg for å gjøre den ferdig!! Jakka ble fin, men det tok tid. For mange prosjekter på samme tid....Mønsteret er fra Dale, Konfekt?? Den er strikket fra halsen og nedover. Garnet er sort Falk. Knappene er forskjellige og de er gamle, funnet i min mormors syskrin.


Hvitveisen er vakker, står å gleder oss blomsterglade......

Her er jakka på meg!! Og den passer!! Jeg har med vilje latt armene være litt korte. Rundfellinger, sitter veldig pent. Eller her ble det mer rund-utlegging, fordi jeg startet fra toppen. Artig variasjon fra tradisjonell strikking. Jeg strikket også rundt, og klippet opp etterpå. (Klarer sjelden å følge et mønster til punkt og prikke.)
Jeg oppdaget at liljekovallen nærmest skrur seg opp av bakken som små spyd!? Rare greier....

Påskeliljene kommer fint, vi plantet en hel masse løk i fjor, tulipaner blir spist av rådyrene, så det er ikke noen vits. Deilig å holde på med våronn. Jeg har klippet rosebusker og prøvd å få skikk på beddene våre!! Så nå er jeg klar for sol og deilig vårvær!!

5 kommentarer:

Heidi sa...

Deilig med mai! Men synd at april gikk så fort, for våren er en så herlig tid.
Nydelig jakke du har strikket deg, og artig med gamle knapper som pynter opp.

Merete sa...

Hvis du likte Roma, så er jeg sikker på at du ville elske Firenze. Det er den mest fantastiske byen jeg har vært i. Mindre enn Roma, men med så mye kultur og flotte bygninger at det nesten går helt rundt for stakkars turister :o)
Fin jakke!

Ati. sa...

Kjempeflott i Roma, har aldri vært der men jeg har vært i Venezia for 10 år siden. Også fantastisk.
Flott strikke jakke, ser varm og koselig ut. Alltid fornøyd når noe er ferdig, ikke sant?

bodil sa...

Hei.Jakka ble kjempe fin.Kjempe fin til deg.Er så fint med grått.Nydelige blomster bilder.Er ikke mye fint vær hær på Nordvestlandet.Snør og snør.Nå må Våren komme.Ha en riktig fin uke.Klem fra Bodil....

Vibekes lille grønne sa...

Kom mai du skjønne milde sier jeg bare, med ettertrykk på milde!

Så koselig at du likte Roma, det er min favorittby. Det var først tredje gang jeg fikk sansen, de to første gangene var jeg på dagsbesøk i juli i 40 varmegrader. Synes byen var uutholdelig. Senere dro vi dit i påsken, og dermed var jeg solgt!

Fin og anvendelig jakke! Ha en fin uke! :)