fredag 29. oktober 2010

En helt vanlig uvanlig dag på jobb

Jeg er ikke veldig ofte ute å reiser med jobben. Så jeg er ikke bortskjemt på "forretningsreiser". Derfor var det med en viss  frustrasjon over at jeg var i København igår, uten å ha "vært" i København........  Skjønner forskjellen??  Inn og ut, uten mulighet til å sose rundt på egenhånd...... Dette er en by som jeg kommer til mye skjeldnere enn jeg gjerne vil.  Bildene mine  er tatt i en taxi på vei tilbake til flyplassen..... Jeg følte meg vel omtrent så mismodig som bildene ser ut...... Det hører med til historien at jobben jeg gjorde var morsom!!
Jeg fikk meg en bitte liten spasertur i en pause, ikke i Strøget akkurat, men Nørrebro, et litt slitent område. De  danske blomsterhandlere  selger stemorsblomster for vinteren........ Det er forskjell på folk!! Sukk!

  
            Jeg har strikket en hals med et garn fra Gjesdal som er 50% soja og 50%ull.  Det var mykt og fint å strikke med.  Mønsteret finner du her.
Jeg la opp minst antall masker, burde kanskje ha hatt flere m i høyden fordi garnet klapper litt sammen. Saken var at jeg bare hadde disse to nøster i denne blå fargen. Jeg har 4 av en annen farge, og skal prøve en gang til.
Det er tid for det lokale
loppemarkedet i helgen. Den yngste ungen har fortsatt ikke sluttet i korpset.... Det er ikke det jeg gleder meg mest til, det er hardt arbeid, men jeg kan kankje komme til å finne noen "skatter".........Ha en fin helg!!
Posted by Picasa

8 kommentarer:

Mette sa...

Hei pa deg,
Kjedelig at du ikke fikk litt alene-tid til a tusle rundt i Kobenhavn...!

Skjerfet var innmari fint. Synes det ser helt perfekt ut, jeg!

ha en fin helg!
klem Mette

Vibekes lille grønne sa...

Skjønner godt frustrasjonen din når du først var i København! Alle de fine butikkene...

Halsen så riktig fin ut! Har strikket en sånn til datteren jeg også.

Ha en fin loppehelg! Snakkes! :)

Anonym sa...

Hei.Tusen takk for titten.Koselig by København.Koselig at du fikk lit tid for deg selv.Nydelig hals.Kos deg masse på loppemarked og ha en riktig fin helg.Klem fra Bodil...Må slarve men jeg tror at kjæresten til datter de går i klassen til Aina på Volda.Synes det var så koselig verden er ikke stor...

Anonym sa...

Nydelig hals på vakker modell. tittit

Monica sa...

beautiful.

STEINKJERRINGA sa...

Tusen takk for overraskende pakke i posten! Så flink du er.... Synd at du ikke fikk boltret deg i Københavns gater. Håper du fikk deg et wienerbrød i det minste... Flott hals, forresten!

Ulla-Bella sa...

Så fin hals du har strikket. Det var synd at du ikke fikk sett deg rundt så mye som du ville, men det blir vel flere anledninger til det?

Muffin sa...

Kanskje du kan snike deg tilbake og gjøre ferdig København... Stilig hals du har strikket! Veldig bra.