mandag 4. oktober 2010

Flere "baller" i lufta.......

Da jeg begynte på DENNE jakka, regnet jeg med at hele strikkeprosessen skulle gå smertefritt!! (Optimist av natur!!)  Jeg strikket  armene først, og så fortsatte jeg med bolen. Jeg fulgte nok ikke mønsteret og målskjemaet helt slavisk, og det har jeg fått svi for. Jeg begynte å sy i armene, men innså at jeg var langt ute på viddene..... Istede for å fortsette og kanskje  komme til å kaste hele greia, valgte jeg å rekke opp!!  (ikke alt!!)   Har bestemt meg for å gjøre den ferdig med raglan felling.  Nå går alt så meget bedre-tror jeg!!
Da den grå jakka ble litt for stor til å ha i veska, startet jeg på denne sorte i Malsen og Mor-soft shetland. Den veier 178g. Mønsteret heter Grapevine. Helt klart morsom å strikke. Ovenfra og nedover. Modellen er også litt innsvinget. Det er mye glattstrikk, så den var utmerket å strikke på da jeg var på seminar i forrige uke.
Dette er et særdeles dårlig forsøk på å ta bilde av meg selv!! Sort genser, blir mer et sort hull......I en rotete gang.....det kan vel skimtes at den passer......  På en av mine trim sykkelturer med gulrot-Les garnbutikk som premie.  Falt jeg pladask for dette Drops Delight garnet i deilige avstemte farger..... Heklet etter dette mønsteret. Jeg kjøpte først 4 nøster, og så har jeg kjøpt 4 til. Rutene skulle egentlig hekles sammen med sort, men jeg valgte muebrunt. Da blir det ikke så sterk kontrast. Det var overgang å hekle igjen, litt mer slitsomt for skuldrene enn strikking, men veldig morsomt!! Ha en fin håndarbeids uke!!
Posted by Picasa

9 kommentarer:

Beate sa...

oi oi for noen flotte prosjekter du holder på med!! :)

Mette sa...

Kjempefine ting du holder pa med! Litt av en talmodighet! Har startet a hekle ruter til et bestermorrute-teppe... blir kanskje ikke mere enn en pute om jeg kjenner meg selv rett... ;-)

Linda og Lynet sa...

Skjønner ikke når du får tid til alt, du er flink! Det hekleteppet har jeg siklet over hose garnstudio, men nå er det inntaksstopp på flere prosjekter her:)
Skal komme med litt mer værøyinfo I bloggen!

Anonym sa...

Hei.Kjempe fine ting du holder på med.Nydelig.Kjempe fint garn og farger.Ønsker deg en riktig fin Mandagskveld.Klem fra Bodil.

Lindas hobbyhjørne sa...

Flink du er, gleder meg til å se den jakka ferdig... den ser jo lekker ut.
Ha en fin kveld, klem.

Bestemor Drillo sa...

Jeg har også sikret meg noen nøster av dette herlige garnet! Gleder meg til å se prosjektet ditt ferdig!
Klem!

Vibekes lille grønne sa...

Wow! Du er effektiv og rask! Grapevinen ble kjempefin, håper du blir like fornøyd som meg.

Blir spennende å se jakka med raglan, det er sikkert ingen dum løsning. Vanskelig å sy på de ermene uansett!

Håper vi sees snart! :)

Mette sa...

Hei igjen! Takk for bloggtipset! Jeg skal sjekke dette ut!

ha en fiiin tirsdag
klem Mette

Anonym sa...

Herlig! Du er helt utrolig. I dag sitter jeg med mine håndarbeid som for tiden er granny stripes teppe, nøstebarn babyteppe og en jakke i perlestrikk som jeg aldri får gjort ferdig...jo da, bare litt kjedelig. Det er gøy å lese bloggen din. Da blir jeg inspirert, men det er en tidssluker med alle disse bloggene...som å lese ukeblader, men det er jo koselig da. Ha en fin dag. Randi:)