torsdag 11. november 2010

Inspirert......

Igår hadde jeg litt god tid før jeg skulle på jobb. Yndlingsbutikken i Oslo stod på programmet!!  Det er kanskje ikke så vanskelig å gjette utifra bildene..... Katrines Quiltestue!!   Jeg var rett og slett nyskjerrig på hva som fantes der
 akkurat nå!!  Det er alltid hyggelig å komme dit. Spesiellt  når Katrine er der selv, og ikke butikken er stinn av folk. Flaks for meg. Nå vet hun hva jeg liker, og det ble vist  frem mye fint......  Jeg hadde bestemt meg for at spisebordet vårt trenger en quiltet løper. Bestemor Drillo har en hyggelig  trekning på 3 fine løpere 10 desember!! Så hvis du ikke vil sy selv, stikk innom å ta et lodd eller tre........ Nå er nok jeg litt påvirket av Liberty stoffene, og resultatet av det jeg kjøpte likner på dem, men er japanske.  De to stoffene med store mønster skal bli strikkeposer.  Til dem liker jeg å bruke stoffer som er "mye" i seg selv.

 Her har jeg lagt frem det som går fint sammen. Liberty´ene jeg hadde, hvit lerret og to av de nye stoffene.
  Jeg våknet grytidlig idag, og fikk ikke sove.  Da var det bare å stå opp, lage en kopp kaffe og tusle ned i kjelleren. Nå har jeg sydd basen. Midtstykket ble litt mer bulkete enn jeg liker, men jeg håper det retter  seg i quiltingen.  (Det har jeg tenkt mange ganger.......)
 Sist søndag gikk jeg langs Akerselva, fra Kjelsås og ned til byen. På denne solfylte søndagen var det nærmest en kø av folk, unger og barnevogner. Ingen tvil hvor byfolk liker å ta søndagsturen..... Omtrent halveis stod dette treet!! Er  det det  man kaller "gerilja-strikking"?? Eller tar jeg feil??  Morsomt var det uansett!!  Bildene er tatt med telefonen,  jeg hadde glemt kameraet mitt.
 

 Men det er mulig å se hva de har gjort.  Skulle likt å vite hvem som driver med slike  "dekorasjoner" Noen tips??
                    Skiltingen er ikke som ellers i marka. Dette her appelerer nok til de fleste......
                                          Nå skal jeg fortsette med sømmen!!  ha en fin dag!!:-)

10 kommentarer:

Kari sa...

Kult tre langs Akerselva og fristende og spesielt skilt til kaffe-baren!
Og løperen blir fin på langbordet ditt....du må nok lage en i julefarger også :-).
Her sitter jeg og gleder meg til å komme hjem om noen uker....lite håndarbeid på meg i det siste, må kjøpe mer garn før jul. Men det har blitt desto mer yoga!!
Klem

Merete sa...

Åååå, så fine stoff, spennende å se hva det blir ut av dem :o) Artige trær, jeg har sett et par slike i nabolaget når jeg går tur med hunden. Vet ikke hva det heter eller hvordan de gjør det, men det er ganske kult :o)

Marit sa...

Så mye flotte stoffer, det lover godt...
; )

Utrolig morsomt bilde av det treet! Løvet faller, tid for vinterkåpa! Ha en flott helg, med eller uten symaskin!

Vibekes lille grønne sa...

Herlig med inspirasjon og fine stoffer er nesten like bra som fint garn! :)

Løperen ser kjempebra ut, jeg likte det rolige uttrykket den ser ut til å få. Ser ut som du har vært ute for geriljastrikking ja, har ikke sett det selv i levende live enda.

Ha en super helg Anne Kari! Klem! :)

Randi's Tanker sa...

Artige tre langs Akerselva!

Har du sett mitt siste innlegg? Er det her de har hentet inspirasjon?

God helg!

bodil sa...

Hei.NYDELIGE stoffer.Virkelig kjempe fine.Løperen ser kjempe fin ut.Skal bli kjekt å se ferdig.Koselige treer.Virkelig kunst.Ønsker deg en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

mreteveian sa...

Takker for hilsnene, - artig om du får sydd mysteriumet ;-)

Vet at rundt Bergensområdet er det en liten anonym geriljastrikke-gjeng, men det er vel neppe de som har vært på fære her? Kanskje by:garn gjengen? Tror de har egne merkelapper også.

Hyggelig at du koser deg med medlemsbladet, - nå kommer snart no 4 med "alt" for åsmøtehelgen i Tromsø også.

Ha en fin helg!

Ati. sa...

Fine stoffer har du funnet til teppet og løper. Morsomme trær også, vhem var det som fikk dette idee?
Jeg har ikke din e-post adressen så jeg svarer deg her.
Her er linken til blog-bok firma. Jeg fikk et helt år i en bok! Kjempefint!
http://malinaplass.blogspot.com/2010/07/blog-printed.html

STEINKJERRINGA sa...

Jeg er ikke noe misunnelig. Neida.. Det er bare 150 mil til Kathrine... Men takk for tipset med hensyn til Geriljastrikking. Den kjøper jeg tvert! I fjor hadde vi geriljabroderi her. Elevene var spinnville.. Nå skal vi jammen geriljastrikke..

Anonym sa...

Takk for interessant informasjon