søndag 7. november 2010

Liberty lørdag......

For en stund siden kjøpte jeg en passe dose med Liberty stoffer. Dette er litt sære, annerledes stoffer som jeg vanligvis ikke ville bragt inn i quilteprosjektene mine. Men jeg synes de er innmari søte!! Tanken min er å lage opp mange sminkepunger og toalettmapper. De skal brukes til gaver, eventuelt for salg. 

Disse Liberty stoffene har jeg kjøpt fra Sunflower-fabrics. Det er den første nett-butikken jeg kom borti, allerede på slutten av 90-tallet, da internett var forholdsvis nytt.   Jeg har vattert stoffene med tynn vatt.  Foret er sydd av plastbelagt stoff fra Stoff og Stil.
Foreløpig har jeg laget 3 stykker.
Skjortequilten min  er også ferdig!! Jeg valgte å brukte ullvatt, noe som viser seg å være luftig, deilig og mykt!!  Lukkekanten er sydd sammen av forskjellige stoffer, noe jeg synes passer fint til alle de forskjellige rutene. Jeg har quiltet ved å knyte knuter i hvert hjørne. Litt vanlig quilting er også gjort.

Resultatet er jeg veldig fornøyd med. Her ligger quilten på senga, den ble akkurat riktig størrelse gitt!!  God søndag!!                  


Posted by Picasa

10 kommentarer:

STEINKJERRINGA sa...

God søndagsmorgen! Så flotte stoffer! Du er så produktiv for tida. Jeg har fått bestilling på 8 strikkede vinvesker til jul, så jeg har plantet meg selv godt nedi sofaen...

Marit sa...

Så fin skjortequilten ble! Den ser utrolig myk og deilig ut - med ullvatt blir det vel nesten en liten dyne?

Det var inspirerende å se de fine gavene i Liberty stoffer. Jeg har noen små biter selv. Hmmmm....
; )

Ha en deilig søndag!

Merete sa...

Skjortequilten ble kjempefin! Jeg har prøvd å få min bedre halvdel til å skille seg av med noen skjorter, men det henger langt inne. De jeg har mest lyst på er de han er mest glad i...... :o) Fine sminkepunger, det er veldig greit til presanger. Og faktisk veldig greit å bruke selv også til mye rart!
Ha en finfin søndag - her i Bergen snør det!

Vibekes lille grønne sa...

Takk for sist! :) Teppet ble så lekkert! Enkelt men likevel kjempefint! Jeg sverger til ullvatt, det blir som du sier så luftig og lett!

Får så lyst til å sy når jeg er innom her! :) Ha en fortsatt fin søndag! Klem :D

Mette sa...

Sa flott det ble!

Fin i Formen - Margrethe sa...

Hei! Så mange fine stoffer du har kjøpt. Og så må jeg si at jeg falt veldig for den turkise og grønn/gule pungen. Selger du?

Fin i Formen - Margrethe sa...

Hei igjen :)
Jeg bytter gjerne, bare si hva du vil ha du. Send meg en mail:
finiformen@gmail.com

Bestemor Drillo sa...

Dette var vakre stoffer synes jeg!
Skjortequilten er flott!
Du er en hel produksjonsavd. alene du! Klem fra bestemor!

ninabakke sa...

Så mye fint du lager :D

bodil sa...

Hei.Teppe ditt kjempe nydelig.Så mange nydelige stoffer.Nydelige farger.Ønsker deg en riktig fin uke videre.Klem fra Bodil.