mandag 1. august 2011

1. august......

 Vi kan skrive 1. august!! Jeg blir litt melankolsk når kalenderen nærmere seg høstmånedene.  Jeg har ennå en hel uke igjen av ferien, så her gjelder det å tenke halv-fullt og ikke halv-tomt.     For noen ble ikke ferien gjennomført slik de hadde håpet og det er trist og leit.  Og for alle som bor i Norge vil  22.7.2011 alltid bli husket.
Meningen var å vise fram sjalene jeg har strikket i denne ferien. Den første ferieuka tilbrakte jeg MANGE timer i bil og da var strikketøy perfekt.  Det begynte med det blå/sorte  McCafferty-sjalet strikket i Kauni 1-tråds garn. Kjøpt på Mauds-garn på Lillestrøm.  Da jeg var omtrent halveis somlet jeg bort det andre nøstet, så da strikket jeg det orange ferdig før jeg fant igjen nøstet jeg trodde jeg hadde mistet......
Så strikket jeg det rosa Damask-sjalet, og nå tilslutt det sjøgrønne.  Jeg fant et 1. tråds garn i Sverige som jeg liker veldig godt. Fine farger og godt å strikke av. Det sjøgrønne er større enn det rosa.  Nå jakter jeg på et nytt morsomt sjalsmønster slik at jeg kan strikke fler......

 Jeg plantet en gresskar og en squashplante i begynnelsen av juni. De GROR!! Jeg bruker ikke gresskar til annet enn halloween, men jeg liker å se de gro!!

Squashen skal spises!!
Gresskarblomster er også vakre..... Ha en god 1.august!!  AnneK:-)

8 kommentarer:

Lindas hobbyhjørne sa...

For noen nydelige sjal... du er virkelig flink!!
Det er så morro å se ting som gror når man har plantet det selv :)
Ha en fin dag, klem.

Rigmor sa...

flotte sjal! Å så mange fine farger!!! LIkte det blå!
Kjekkt å se at plantene gror, her har vi drivhus, så det modnes for fullt nå! Ha en flott uke, og nyt resten av ferien!

Heidi sa...

Utrolig vakre sjal! Det har vært min favoritt i sommer også, men ditt mønster er nydelig!
Ja, tenk at det alt er 1. august. Sommeren er snart på hell. Er glad jeg har en Londonferie til gode før hverdagen tar til for fullt :)

Ulla-Bella sa...

For en samling med flotte sjal:) Du har virkelig vært flittig med pinnene:)

Kort og Søm sa...

Utrolig flotte sjal du har strikket!
Her hos meg er det masser av squash :O)
Hilsen Fredrikke

anitra sa...

Hos deg er det mer enn i hagen det gror, det gror jo så fort mellom pinnene og :0). Jeg derimot strikker så sakte at jeg blir veldig "knipen" på om jeg gir bort noe som helst, så hos meg blir det nok kjøpegaver til jul. Om ikke jeg kan "trylle" noe frem på symaskinen da kanskje :0) Var på sørlandet hos Elin & Co i helgen så det gikk ekstra smått med strikkingen da, bare litt i bilen hjem, for da var jeg passasjer. Fortsatt fin ferie, nyt denne uka!

ANNEPÅLANDET sa...

Jeg syns sommeren nettopp har begynt. Det er nesten deprimerende at den faktisk snart er slutt...
Så mange flotte sjal du har strikket - imponerende!
Ha en finfin tirsdag!

Beate sa...

Så flotte sjal!! Her har det gått i tunika til meg selv i nøstebarngarn i ferien. Utrolig kjedelig med så masse rettstrikk, men jeg tror den blir både fin og god til slutt, så det er vel bare å prøve å holde motivasjonen oppe :)